Πολύ δύσκολες ώρες στο Γ.Ν. Άμφισσας!Η σκληρή πραγματικότητα δε γνωρίζει από γιορταστικό κλίμα και ευφρόσυνη διάθεση. Όση τουλάχιστον έχει απομείνει…

Αυτό ισχύει κυρίως για το πολύπαθο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, ιδίως σε μια χρονική συγκυρία που υφίσταται αυξημένη κινητικότητα και επισκεψιμότητα σε όλη τη Φωκίδα και η οποία κορυφώνεται σήμερα λόγω των Χριστουγέννων, τη στιγμή παράλληλα που με βάση το χθεσινό report του ΕΟΔΥ η διασπορά του κορονοϊού στο νομό καταγράφει ανοδικές τάσεις.

 ΕΟΔΥ: 13 κρούσματα σήμερα στη Φωκίδα!

Σήμερα, λοιπόν, η νοσοσκομειακή δομή του νομού εφημερεύει χωρίς ειδικό παθολόγο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για όποιον συντοπίτη μας χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο! Κάτι που δυστυχώς έχει επαναληφθεί το προηγούμενο διάστημα.

Πρόσθετα, επιστολή παραίτησης έστειλε  πριν από ελάχιστες μέρες και ο Πνευμονολόγος του Γ.Ν. Άμφισσας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αιτία της απόφασης αυτής του γιατρού είναι η αποσύνθεση και ο παρατεταμένος  εκφυλισμός που διακρίνει τη λειτουργία της νοοσκομειακής δομής, καθώς χωρίς παθολόγους ο γιατρός δεν μπορεί να συνεχίσει να επιτελεί ουσιαστικά και με αποτέλεσμα για το κοινωνικό σύνολο τα καθήκοντά του.

Εξελίξεις σχετικά με αυτό το ζήτημα αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών