ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ENΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ

Π Ρ Ο Σ :Κο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΚΟΙΝ: 1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
2) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
3) ΜΕΛΗ Ε.ΑΣ.Υ.Φ.




Κύριε Εισαγγελέα,

Με την υπ΄ αριθ. 8164/18/1889125 από 21/09/2018 Διαταγή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας-μη κοινοποιηθείσα προς την ένωσή μας-, οι συνάδελφοί μας διατέθηκαν σε υπηρεσία μέτρων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας, κατά τη διεξαγωγή του ΄΄6ου Φθινοπωρινού ΡΑΛΛΥ 2018΄΄ το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018, στις περιοχές της Άμφισσας και της Ιτέας.
Με την υπ΄αριθ. 8004/21/2 από 15/03/2012 κοινή υπουργική απόφαση, προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος και καθορίζονται οι επιμέρους λεπτομέρειες.
Κατόπιν των ανωτέρω και αφού η ένωσή μας , με μέλη το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας έχει έννομο συμφέρον, μιας και τα μέλη μας απασχολήθηκαν στα διατασσόμενα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας ,παρακαλούμε όπως, εξετάσετε εάν εφαρμόστηκαν οι διατάξεις της ως άνωθεν αναγραφομένης Κ.Υ.Α. και αποδόθηκαν τα ανάλογα χρηματικά ποσά από τον διοργανωτή της εκδήλωσης καθώς επίσης και εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας ( άρθρα 259 και 256 Π.Κ. αντίστοιχα ).
Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι για τις ανάγκες της προαναφερθείσας εκδήλωσης, τροποποιήθηκαν εκτάκτως οι υπηρεσίες των συναδέλφων μας, παρόλο που το χρονικό διάστημα ενημέρωσης των αρμόδιων υπηρεσιών ήταν εύλογο, ώστε να έχει εκδοθεί έγκαιρα η όποια σχετική διαταγή και στα πλαίσια του εβδομαδιαίου προγραμματισμού και όχι του έκτακτου γεγονότος. κατά παρέκκλιση του Π.Δ. 173/2013.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών