Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών! - Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών!

Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών! - Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών!
Την στιγμή που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την δημιουργία νέων χώρων υποδοχής παράνομων μεταναστών αποφασίζει να κλείσει στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να βρεθούν τα 28 εκατ. ευρώ που θα «χαθούν» από την αναβολή της εφαρμογής του ΦΠΑ σε πέντε νησιά.

Είναι δηλαδή το «αντίτιμο», για να αρθεί το βέτο της Γερμανίας για τη δόση των 15 δισ. ευρώ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην αυξήσει μέχρι το τέλος του 2018 τον ΦΠΑ στα νησιά που ταλαιπωρούνται από το μετανασευτικό.
Την ανακοίνωση την έκανε με ανάρτησή του στο Twitter ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το τμήμα που αφορά την περικοπή προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα προέλθει από αναδιοργάνωση μονάδων, συρρίκνωση ανενεργών στρατοπέδων και περικοπή παλαιών εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Δηλαδή πάλι η ασφάλεια της χώρας τίθεται σε... τρίτη μοίρα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει συμφωνήσει οικιοθελώς να δεχτεί επαναπροωθήσεις προσφύγων.
Έτσι έχουμε το εξής παράδοξο:
Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει οτιδήποτε ευχαριστεί τους ξένους παράγοντες. Εκχώρησε την Μακεδονία και άφησε να αναγνωριστεί «μακεδονικό» έθνος και εν συνεχεία δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη «αποθήκη» μεταναστών και προσφύγων και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Τίποτα, αντίθετα κιόλας η Γερμανία δεν επιτρέπει να δοθούν ούτε τα συμφωνηθέντα!
Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου το πρωί της Παρασκευής:

Η αναδιοργάνωση μονάδων με μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών με περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στά νησιά. Τα νησιά μας είναι η Άμυνα της Πατρίδας.

 13/07/2018 - 10:58
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών