Ποινική δίωξη σε βάρος δημάρχου της Φθιώτιδας, άσκησε εισαγγελέας, ύστερα από καταγγελία για φόλες σε αδέσποτους σκύλους.

 EUROKINISSI
 Συγκεκριμένα, με κατεπείγουσα παραγγελία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, δόθηκαν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Γιώργου Γώγου.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δήμαρχος φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δηλητηρίασης αδέσποτων σκυλιών με φόλες, τις οποίες πέταξε ο ίδιος πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου. Ο δήμαρχος, μιλώντας στο LamiaReport, αρνήθηκε τις κατηγορίες, σημειώνοντας ότι αγνοεί εντελώς το γεγονός, όπως είπε και στην κατάθεσή του στις αρχές Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ιερέας, ο οποίος φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, και κατηγορείται για υπόθαλψη του δράστης. Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ιερέας είπε αρχικά προφορικά όσα είδε, σε συγγενικό του πρόσωπο και σε μέλη του Φιλοζωικού. Όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήταν σίγουρος για την ταυτότητα του δράστη. Το συγγενικό του πρόσωπο όμως κατέθεσε όσα του είπε ο ιερέας.

Πηγή: www.lifo.gr

26.6.2018 | 19:59
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών