«Μεγάλο έργο» στην Αγία Ευθυμία από τον Δήμο Δελφών: Τσιμεντόστρωση δρόμου 60 μ.!!!!

 
ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
Συχνά, στα θέματα που απασχολούν το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών, ψάχνουμε να εντοπίσουμε και κάποιο που να αφορά την Αγία Ευθυμία, ειδικά κάποιο έργο. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, η αναζήτηση αυτή έχει αποβεί άκαρπη. Πουθενά δεν συναντήσαμε το χωριό μας!! Ξεχασμένο από τον Δήμο!!

Στα θέματα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου μάς κίνησε την περιέργεια το υπ” αρ. 8 με τίτλο «Έγκριση και παραλαβή της υπ΄ αριθ. 15/2018 μελέτης του έργου με τίτλο «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Δ.Ε. ΑΜΦΙΣΣΑΣ» και τρόπος υλοποίησης αυτού».  Αμέσως αναθαρρήσαμε και αναρωτηθήκαμε «Λες;». Αναζητήσαμε την σχετική εισήγηση και εκεί -ω του θαύματος!!!- διαπιστώσαμε ότι για την Αγία Ευθυμία προβλέπεται τσιμεντόστρωση δημοτικής οδού μήκους εξήντα (60) ολόκληρων μέτρων!!!! 
Την ίδια στιγμή στην Τ.Κ. Προσηλίου θα τσιμεντοστρωθεί μήκος οδού περίπου 200 μ. και στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου θα τσιμεντοστρωθεί μήκος οδού 80 μ. περίπου.
Φαίνεται ότι στην Αγία Ευθυμία το μόνο πρόβλημα είναι αυτά τα 60 μέτρα κι όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι σε άριστη κατάσταση. Αστεία πράγματα!! Στάχτη στα μάτια του κόσμου…
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
Αλήθεια από όλα τα κονδύλια του Δήμου Δελφών το μόνο ποσό που μπορεί να διατεθεί για την Αγία Ευθυμία είναι αυτό το ισχνό που αντιστοιχεί στη τσιμεντόστρωση 60 μέτρων κοινοτικής οδού;
Θα επανέλθουμε σύντομα διότι και η κοροϊδία έχει τα όριά της…


 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών