ΤΕΛΟΣ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!Το κόμμα τον 'πέταξε' ΕΞΩ!Κανείς δεν τον θέλει...

 
«Τσάμπα μάγκες» τους χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Νέο μπουρλότο βάζει η Κατερίνα Παπακώστα και ο ιδρώτας στο μέτωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πλέον ευδιάκριτος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Ειδήσεις η κα Παπακώστα, ακολουθώντας τη
διαφοροποίηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, τάσσεται υπέρ της υπερψήφισης των μέτρων ελάφρυνσης που θα συνοδεύουν τη συμφωνία με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Εκτός όμως από αυτό, η πρώην υπουργός της ΝΔ προχωρά ένα βήμα παραπάνω και εκτιμά πως η ΝΔ θα πρέπει να πάρει πίσω το αίτημα για εκλογές εφόσον κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.
«Εάν κλείσει η αξιολόγηση-λέει χαρακτηριστικά- πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί» σημειώνει χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «γραφικό» για το αίτημα για εκλογές, τον ίδιο δηλαδή που είχε χρησιμοποιήσει από το βήμα της Βουλής και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Δεν είναι λίγα τα στελέχη, ειδικά από την «καραμανλική» πτέρυγα, που ήδη εκφράζουν έντονες διαφωνίες για το ενδεχόμενο καταψήφισης «θετικού προσήμου» μέτρων, καθώς αφενός θα αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου εκτιμάται ότι θα συρρικνώσει ακόμα περισσότερο το εκλογικό ακροατήριο της ΝΔ, μετατρέποντάς την σε μία μητσοτακική «Δράση».
Αυτή τη στιγμή ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τους καραμανλικούς, που θεωρούν πως έχει αλλοιωθεί το dna της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με τον Άδωνη Γεωργιάδη που κινείται εντελώς αυτόνομα, πιθανώς βλέποντας το μέλλον του Προέδρου του να είναι ζοφερό.

 http://voicenews.gr/
 Δημοσιεύθηκε : 04 Μάρτιος 2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών