ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : Συνάντηση με Πρόεδρο ΣΕΤΕ στους Δελφούς

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Δελφών.
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δελφών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την τουριστική προβολή και προώθηση του brand του Δήμου Δελφών, με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ,κ. Ανδρεάδη και την συνεργάτη της MARKETING GREECE, κ. Δρέττα.

Στην συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Δελφών, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της ΤΚ Δελφών, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Δελφών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δελφών, εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Δελφών Χρισσού. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την υφιστάμενη κατάσταση ενεργειών προώθησης που κάνει ο Δήμος για την προβολή του προϊόντος του, καθώς και να αναφερθούμε στις προκλήσεις με τις οποίες έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα ως κοινότητα. 
 Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Δελφών.
Από πλευράς του ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδης παρείχε εκτενή πληροφόρηση για τις δράσεις του ΣΕΤΕ (Marketing Greece, InSETE, SETETraining). Tόνισε οτι η περιοχή των Δελφών είναι στο επίκεντρο των δράσεων προβολής τόσο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Περιφερειακού Γραφείου του ΣΕΤΕ, όσο και της στρατηγικής της χώρας μας, καθώς δεν λείπει από καμιά δράση προβολής.
Τέλος ο κ. Ανδρεάδης επισήμανε οτι ο φορέας είναι διαθέσιμος για κάθε περαιτέρω συνεργασία που θα φέρει ενδυνάμωση στο προϊόν.
Έλλη Κοτσάνου - Ρομβοτσάνου
Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών