Γιατί βρέ Αλέξη? Πούναι οι άξιοι του ΣΥΡΙΖΑ? Ελλείμματα, κακοδιοίκηση παντού. ΔΕH, συγκοινωνίες, ΕΡΤ, ΕΛΤΑ

 Ts;ipras_diakivernisi_Kakodioikisi
Σε κατάσταση αποσύνθεσης ο κρατικός μηχανισμός, σ ένα κράτος που δεν λειτουργεί, δεν αξιολογεί, βασιλεύει το ρουσφέτι και η συναλλαγή. Είναι δυνατόν ένας νέος  άνθρωπος  όπως ο Αλέξης Τσίπρας, όσο κι αν η αριστερή θεωρεία τον επηρεάζει,  να μην τα βλέπει αυτά  ?
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ικανούς ανθρώπους ?

Και γιατί πρέπει να ακολουθούν πιστά τη νοοτροπία κομμάτων όπως το ΠΑΣΟΚ και η  Ν. Δημοκρατία, που επί χρόνια γέμιζαν με κομματικούς στρατούς το Δημόσιο.
Ο Τσίπρας δεν έλεγε προεκλογικά ότι…  θα αλλάξουν όλα στο κράτος και θα επικρατήσουν οι άξιοι.   Πούντους ?
Αντί άξιων βλέπουμε παντού, περιορισμένη…  ικανότητα και μεγάλες ζημιές,  και ελλείμματα σε όλες τις κρατικές επιχειρήσεις.
Στη ΔΕΗ ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είναι κοντά στην Πτώχευση, τι  ίδια μαθαίνουμε συνεχώς  για τις εταιρείες των αστικών συγκοινωνιών, τους  σιδηροδρόμους,  τα Νοσοκομεία, τώρα για τα ΕΛΤΑ , και μη ρωτάται τι γίνεται στην ΕΡΤ.
Στην Κρατική Τηλεόραση  μασούν… κανονικά  πάνω από  200 εκατομμ, το χρόνο, που μας παίρνουν μέσω της ΔΕΗ,  θέλουμε…. δεν θέλουμε, για να φτιάξουν μια τηλεόραση κανονικό φερέφωνο προπαγάνδας της κυβέρνησης, το οποίο δε βλέπουν ούτε οι…  ίδιοι οι κυβερνώντες.
 Ελάχιστη τηλεθέαση, ότι ακριβώς με τους προηγούμενους, που κι εκείνοι πίστευαν ότι έτσι…  θα σωθούν. Τόση…  στραβομάρα ?
Είναι αμφίβολο αν όλα τα iδιωτικά κανάλια μαζί,  ξοδεύουν όσα μόνο η ΕΡΤ.     Και τα Ιδιωτικά κανάλια τα παρακολουθεί το  95% του ελληνικού λαού και την ΕΡΤ, ούτε το 5%.
Πρόκειται για την πιο κλασική περίπτωση διασπάθισης … δημόσιου χρήματος και όμως δεν παρεμβαίνει κανένας εισαγγελέας.  Γιατί  ποιος…  τολμάει να τα βάλει με τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Δυστυχώς ακόμη πιο βαθειά στο ανίκανο κράτος, στους κρατικοδίαιτους…  συνδικαλιστές.
Η απόλυτη συνταγή του  Ανδρέα Παπανδρέου, που μας έφερε εδώ.
Δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας  πιστεύει ότι με τέτοια διακυβέρνηση, θα τον θυμούνται οι…  επόμενες γενιές ?.
Γιατί βρέ Αλέξη?  Πέτυχες το ακατόρθωτο, κάτω από τα 40 σου χρόνια  Πρωθυπουργός….
Και Μπράβο σου…
Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναγίνεις Πρωθυπουργός ?
Κάνε το μεγάλο βήμα και σώσε την Ελλάδα απ όσα την καταστρέφουν…  τόσα χρόνια και ξέρεις ποια είναι αυτά.   Και μην…  ξαναγίνει  Πρωθυπουργός…   Τί έγινε ?    Αρκεί…  που θα σε θυμούνται και θα σε  ευγνωμονούν τα εγγόνια σου.
Σώσε μας από το…  κόμμα σου,  από τα κόμματα  ΤΑ…  σημερινά  !…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

 27 Φεβρουάριος, 2017 19:19
 http://www.ependitislive.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών