Πετρόπουλος: Περπατάω στο δρόμο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μου λένε «σωθήκαμε»

 Πετρόπουλος: Περπατάω στο δρόμο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μου λένε «σωθήκαμε»
Υποστήριξε ότι τα περί υπέρογκων επιβαρύνσεων αποτελούν «παραπληροφόρηση» της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ Ως «σωτήρα» των εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών περιέγραψε τον… εαυτό του ο κ. Τάσος Πετρόπουλος υποστηρίζοντας ότι οι διατάξεις που αφορούν τις ασφαλιστικές εισφορές τυγχάνουν σχεδόν πανηγυρικής υποδοχής από τους ασφαλισμένους.


Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της κυρίας Εύης Χριστοφιλοπούλου (Δημ. Συμπαράταξη) είπε «επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: “Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε”» υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα περί υπέρογκων επιβαρύνσεων αποτελούν «παραπληροφόρηση» της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ.

Από την άλλη πλευρά η κυρία Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι «οι συνταξιούχοι κοιμούνται και βλέπουν εφιάλτες με εσάς και τον κ. Κατρούγκαλο, που έκανε τη βρώμικη δουλειά και τώρα είναι σε ήσυχο υπουργείο».


Πάντως ο κ. Πετρόπουλος ανήκει στους τυχερούς της κυβέρνησης αφού πολύ συχνά έρχεται αντιμέτωπος στους δρόμους με εκδηλώσεις αγάπης. Χθες στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό: «Χθες όπως βγήκα από το υπουργείο και περπατούσα, έβγαιναν απ’ τα μαγαζιά να μου πουν ότι μειώθηκαν οι εισφορές…».


Xρήστος Μπόκας09/02/2017
 http://www.protothema.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών