Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Απαιτούμε ανάκληση συκοφαντικού δημοσιεύματος

 
Στην ανυποχώρητη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα στο ζήτημα της επιχειρούμενης αύξησης του ορίου ηλικίας αποδίδει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) συκοφαντικά και ψευδή, όπως υποστηρίζει, δημοσιεύματα. 
Η ανακοίνωση της ΕΔΕ έχει ως εξής:

«Η σταθερή προσήλωση του νέου Προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος και η ανυποχώρητη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα στο ζήτημα της επιχειρούμενης αύξησης του ορίου ηλικίας, οδήγησαν μερίδα του Τύπου, η οποία έχει συγκεκριμένη στόχευση, να δημοσιεύει εμετικά, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα.
Η ηλεκτρονική σελίδα «Κουτί της Πανδώρας» στο άρθρο «Άγχος και καφεδάκια στη Δικαιοσύνη» με ημερομηνία δημοσίευσης 2 Φεβρουαρίου 2017, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα κιτρινισμού και βρώμικης δημοσιογραφίας.
Απαιτούμε άμεσα την ανάκληση του ψευδούς δημοσιεύματος κατά το μέρος που αναφέρεται στον Πρόεδρο και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ένωσης, δηλώνοντας κατηγορηματικά την πρόθεσή μας να στραφούμε αστικά και ποινικά σε βάρος των υπεύθυνων της σελίδας. Ίδια τύχη θα έχουν και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα.»
Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων : «Καφεδάκι φαίνεται πως ήπιαν και οι αδελφοί Σεβαστίδη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο κάποτε κατηγορούσαν. Αλλάζουν οι καιροί και κυρίως οι συμμαχίες. Αλλά συμμαχίες για τι; Αυτό νομίζω είναι το ενδιαφέρον το οποίο αγνοούμε».


 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών