Επιστροφή της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα θέλει ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να ανοίξετε» 70 τζαμιά στην Αθήνα για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι

 
ΕΣΤΙΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου Επιστροφή της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα θέλει ο Ρ.Τ.Ερντογάν και μέσω του τουρκικού πρακτορείου Anadolou το οποίο απηχεί τις δικές του απόψεις μας δίνει εντολές «να ανοίξετε 70 τζαμιά στην Αθήνα για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι!
Στόχος ο απόλυτος έλεγχος των μουσουλμάνων και η δημιουργία εστιών εξεγέρσεων όποτε βολέψει την Άγκυρα

Φυσικά στην πλειοψηφία τους πρόκειται για πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες.
«Τον Απρίλιο θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα», είναι ο τίτλος ανταπόκρισης του Φουρκάν Νατζί Τοπ στο ANADOLU.
«Μετά από αναβολές ετών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δυο μηνών το τζαμί εμβαδού 850 τ.μ. και χωρητικότητας 350 ατόμων»
Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευτικών Υποθέσεων της Ελλάδας θα ορίσει τη διοίκηση του τζαμιού, η οποία θα γίνεται από μια επιτροπή, την οποία θα απαρτίζουν 2 κρατικοί υπάλληλοι του Δήμου και εκπρόσωποι των ενώσεων μουσουλμάνων.
Οι Τούρκοι δεν χάνουν την ευκαιρία στο δημοσίευμα να τονίζουν ότι «η κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα, η οποία είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης, στην οποία δεν λειτουργεί τζαμί ανοιχτό στο προσκύνημα, δεν είχε ξεκινήσει, παρά τη σχετική απόφαση του 2006, εξαιτίας των γραφειοκρατικών διαδικασιών, νομικών εμποδίων και αντιδράσεων της ακροδεξιάς.»
«Οι μουσουλμάνοι, που βρίσκονται στην Αθήνα, πραγματοποιούν την προσευχή τους σε υπόγεια τεμένη, τα οποία έχουν δημιουργήσει μόνοι τους. Μετά το άνοιγμα του τζαμιού θα πρέπει να δοθεί άδεια για τη συνέχιση της λειτουργίας των 70 περίπου μικρών τεμένων στην Αθήνα»
After the opening of the Athens mosque, the 70 underground masjids will need to obtain licenses in order to continue their services (αναφέρει η αγγλική έκδοση του Αναντολού)
Πολλοί επικαλούνται ως επιχείρημα ότι η Τουρκία επιτρέπει τη λειτουργία εκκλησιών στην Κωνσταντινούπολη ενώ η Ελλάδα δεν αδειοδοτεί τζαμιά στην Αθήνα.
Φυσικά σκοπίμως δεν αναφέρουν ότι η Κωνσταντινούπολη ήταν μια χριστιανική πόλη στην πραγματικότητα κέντρο του Χριστιανισμού όταν κατακτήθηκε από τους μουσουλμάνους. Οι εκκλησίες προϋπήρχαν των τζαμιών. Οι Τούρκοιο κατέστρεψαν τις περισσότερες εκκλησίες και έκαναν την Αγία Σοφία το Στολίδι της Ορθοδοξίας τζαμί για αιώνες προσβάλλοντας τους απανταχού πιστούς.
Η Αθήνα επίσης ήταν χριστιανική πόλη και δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι πιστοί για να λειτουργούν τζαμιά. Εντέχνως εμφανίστηκαν μουσουλμάνοι πιστοί μέσω της παράνομης μετανάστευσης και των χιλιάδων προσφύγων.
Δεν πρόκειται για 'Ελληνες πολίτες που έχουν νόμιμα δικαιώματα για να έχουν απαιτήσεις. Ούτε το κράτος είναι υποχρεωμένο να χορηγεί λατρευτικούς χώρους. Οι Έλληνες στις ΗΠΑ με δικά τους χρήματα κατασκευάζουν τις Εκκλησίες τους.
Στην  Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες της πόλης δεν ξεπερνούν τους 3.000 οι οποίοι είναι ηλικιωμένοι. Θα θυμήσουμε ότι χιλιάδες Ελλήνων εκδιώχθηκαν από τους Τούρκους το 1944, το 1955, το 1963 και τέλος το 1974 έφυγαν οι τελευταίοι.
Είναι σαφές ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιχειρεί να προσεταιρισθεί δια μέσου της Γεωθρησκευτικής πολιτικής τις μάζες προσφύγων-μεταναστών που είναι μουσουλμανικές καθώς διαμέσου αυτών θα ελέγχει την χώρα και θα μπορεί να προκαλεί ακόμα και εξεγέρσεις.
Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι και το γεγονός ότι δίδεται η δυνατότητα στο Ισλάμ να προσυλητίσει ακόμα και γηγενείς. Αρκεί να δει κάποιος στην Συρία ότι με τους ισλαμιστές πολεμούν ακόμα και γηγενείς αλλαξοπιστήσαντες Αμερικανοί, Βρετανοί κλπ διότι στο Ισλάμ βρήκαν ένα «στοπ» (ή έτσι νομίζουν) στον κατήφορο που έχουν πάρει οι δυτικές κοινωνίες.

 http://www.pronews.gr/

14:51
22/02/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών