??????? ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ......ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021 .... ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την περασμένη Πέμπτη (4 - 2 - 2016) αργά το απόγευμα  ανεβαίνοντας για Άμφισσα λίγο μετά την διασταύρωση με το σερνικακι είδα να κείτεται άψυχο ένα ζώο σταμάτησα και είδα ότι πρόκειται για έναν άμοιρο σκύλο και δεν ήταν μόνο αυτό ..... στο κανάλι του ΤΟΕΒ  που βρίσκετε και ακολουθεί όλη την Ε.Ο. βρισκόταν άλλο ένα κακόμοιρο ζώο άψυχο και αυτό..βυθισμένο στα νερά που είχαν
πλημμυρίσει το κανάλι σε εκείνο το σημείο καθόσον έχουν τρυπήσει  σωλήνες  ύδρευσης που πηγαίνουν νερό για πότισμα σε χωράφια ! (Άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή ) Φαίνεται ότι τα κακομοίρα τα ζώα  όντας αδέσποτα πήγαν να πιουν νερό από την λίμνη που είχε σχηματιστεί από τους σπασμένους σωλήνες και εκεί δυστυχώς για τα καημένα τα βρήκε  ο θάνατος. Πληγή για τον Δήμο μας και τον πολιτισμό που πρεσβεύει τα αδέσποτα που έχουν κατακλύσει την περιοχή ! τι να πρωτοκανουν και οι φιλοζωικές όταν ο δήμος είναι ΑΠΩΝ !
και το λέω αυτό γιατί το πρωί της Παρασκευής (5-2-2016) ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ τηλεφωνικά τον δήμαρχο για την κατάσταση ! Μέχρι Σήμερα (10-2-2016) δεν έχουν σταματήσει την διαρροή του νερού που σημειωτέον είναι πόσιμο από την δεξαμενή του Σερνικακιου ( δεξαμενή 70 κμ) με φόβο να μείνει και το χωριό χωρίς νερό ! αλλά και ποιος θα πλήρωση τον λογαριασμό στην ΕΥΔΑΠ ......πρόσφατα μάθαμε ότι ο Δήμος χρωστάει 27.000.000 ΕΥΡΩ στην ΕΥΔΑΠ !!!
Βέβαια για τον πολιτισμό μας καλύτερα να μην μιλάμε …..τα κουφάρια των άψυχων Ζώων μιλάνε αυτά για εμάς ....













ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών