Εξιχνιάστηκε κλοπή σε αποθήκη αγροκτήματος στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας




Λαμία, 18 Ιανουαρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε αποθήκη αγροκτήματος
στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας

Στο πλαίσιο άμεσων αστυνομικών ερευνών, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ROMA, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους



Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, η κλοπή που διαπράχθηκε προχθές (16-01-2014) το μεσημέρι, σε αποθήκη αγροκτήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (17-01-2014) το μεσημέρι, δύο (2) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 26 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ενός ακόμη συνεργού τους.

Ειδικότερα, προχθές περίπου στις 12:30΄ το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ανωτέρω αποθήκη, η οποία ανήκει σε 40χρονο ημεδαπό και αφού παραβίασαν παράθυρο, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν:

·         Έξι αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα,
·         μία ηλεκτροκόλληση χαλκού και μία ηλεκτρονική μάσκα,
·         έναν τροχό και διάφορα άλλα εργαλεία,

των οποίων η συνολική χρηματική αξία, υπερβαίνει τις (4.000) ευρώ.

Ο 40χρονος κατήγγειλε την σε βάρος του κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, αστυνομικοί του οποίου, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς ROMA.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών