Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας

Λαμία, 29 Ιανουαρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται


Από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, από στάνη 76χρονου ημεδαπού κτηνοτρόφου, στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης.


Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 43χρονου υπηκόου Αλβανίας για ζωοκλοπή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται.

Ειδικότερα, ο 76χρονος μετέβη βραδινές ώρες της 25-01-2014 στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης και κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από στάνη ιδιοκτησίας του δύο αμνοερίφια, συνολικού βάρους (25) κιλών. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του κτηνοτρόφου, τράπηκε ο ένας πεζός σε φυγή και ο άλλος διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 43χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα αυτός να εντοπιστεί και συλληφθεί την επόμενη ημέρα (26-01-2014) το απόγευμα, στη περιοχή της Κακαβιάς.

Ο 43χρονος συλληφθείς παρελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και προχθές (27-01-2014) οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέφθηκε για να απολογηθεί σήμερα (29-01-2014), ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών