Έκφραση συγχαρητηρίων του Δήμου Δελφών στον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, νέο Πρωταθλητή Ελλάδος στο Σκάκι στην Κατηγορία Εφήβων κάτω των 18 ετών.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                ΑΜΦΙΣΣΑ, 16.01.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                     
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                  

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                    
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                                 
Τηλέφωνο: 2265350027    
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 06/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:     Έκφραση συγχαρητηρίων του Δήμου Δελφών στον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, νέο Πρωταθλητή Ελλάδος στο Σκάκι στην Κατηγορία Εφήβων κάτω των 18 ετών.


Ο Δήμος Δελφών με ιδιαίτερη χαρά και τιμή εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, τον νέο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Εφήβων κάτω των 18 ετών.
Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2014 σε αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης με συν-διοργανωτές το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ε.Σ. Θεσσαλονίκης και είχε ενταχθεί στις εκδηλώσεις «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014». Ο συμπατριώτης μας κατέκτησε την 1η θέση με 7 βαθμούς, νικώντας στην τελευταία παρτίδα τον αθλητή του Α.Ο. Ζήνωνα Γλυφάδας Ηλία Ροϊνό. Η διάκριση του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου είναι η σημαντικότερη σε ατομικό επίπεδο για την πόλη της Αμφίσσης και την Ένωση Σκακιστών Άμφισσας από όπου ξεκίνησε.

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου άρχισε την ενασχόλησή του με το σκάκι σε ηλικία έξι ετών, ανδρώθηκε σκακιστικά στην Ένωση Σκακιστών Άμφισσας και τώρα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πανιώνιο Γ.Σ.
Μέγιστο ρόλο σε αυτή του την επιτυχία έπαιξαν πρώτα από όλους οι γονείς του καθώς και οι προπονητές του: ο αείμνηστος Νίκος Καραπάνος, ο Αντώνης Βραγοτέρης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου και ο τωρινός προπονητής του Σπύρος Καπνίσης, ενώ εξίσου σημαντική στην διαμόρφωση της αθλητικής  προσωπικότητας ήταν η «σκακιστική» κουλτούρα της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής.
Ιδιαίτερα θέλουμε να εξάρουμε τον ρόλο της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας για την οργανωμένη και ποιοτική δραστηριότητά τους που αποδεικνύεται τόσο από την συγκεκριμένη επιτυχία αλλά και το πλήθος των διακρίσεων που έχουν κατακτήσει οι αθλητές της στο παρελθόν.
Η επίμονη, οργανωμένη και συστηματική ενασχόληση του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου με το σκάκι, το ταλέντο του και οι προαναφερόμενοι παράγοντες συντέλεσαν στην κατάκτηση της κορυφής από τον συμπολίτη μας που τον καθιστούν παράδειγμα για την επίτευξη κάθε στόχου.
Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες τόσο στο σκάκι όσο και σε κάθε στόχο που θέτει στην ζωή του.


Από το Γραφείο Τύπου
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών