Σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της στη Λαμία

Λαμία, 03 Δεκεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της στη Λαμία


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (02-12-2012) το απόγευμα, αποπειράθηκαν να ληστέψουν 81χρονη ημεδαπή στην οικία της, στη Λαμία Φθιώτιδας. 

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:30΄το απόγευμα, οι τρεις δράστες μετέβησαν στην οικία της 81χρονης ιδιοκτήτριας, η οποία σε κάλεσμά τους, άνοιξε την πόρτα της οικίας της, πιστεύοντας ότι είναι κάποιο γνώριμο προς αυτή άτομο.


Στη συνέχεια οι δράστες, οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν μέσα στο σπίτι και ένας εξ αυτών χτύπησε την 81χρονη στο πρόσωπο και της φίμωσε το στόμα, ενώ οι άλλοι δύο ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας χωρίς τελικά να αφαιρέσουν κάτι και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η παθούσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.



ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών