Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο όχημα, στη Τραγάνα Φθιώτιδας



Λαμία, 06 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο όχημα, στη Τραγάνα Φθιώτιδας

Προηγήθηκε καταδίωξη αφού ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο

Από τους έξι συλληφθέντες οι τέσσερις βρίσκονταν παράνομα στη χώρα

Κατασχέθηκε το κλεμμένο όχημα μεταφοράς, ενώ αναζητείται ο λαθροδιακινητής οδηγός



Συνελήφθησαν, σήμερα (06-10-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, έξι (6) αλλοδαποί (τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Ιράκ και δύο υπήκοοι Συρίας), ηλικίας από 17 έως 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου και παράβασης Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 00:10΄ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στα διόδια της Τραγάνας και συγκεκριμένα στην 131η  χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα προς Λαμία), ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο με επτά επιβαίνοντες, στο οποίο επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από (200) περίπου μέτρα από το αρχικό σημείο ελέγχου, το όχημα των δραστών ακινητοποιήθηκε, πλην όμως ο οδηγός του τράπηκε σε φυγή πεζός σε παρακείμενο ελαιοπερίβολο, όπου παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις κατάφερε να διαφύγει. 
Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος  επέβαιναν έξι αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τέσσερις, υπήκοοι Ιράκ, στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και δύο υπήκοοι Συρίας.
Το όχημα στο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, είχε δηλωθεί η κλοπή του την 04-10-2012 στο Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου Κορινθίας.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών