Βαγγέλης Μυταράς : κ. Δήμαρχε Στάθμισα πολλούς παράγοντες πριν απαντήσω σε όλα αυτά τα ψευδή και αήθη που περιγράφετε για το πρόσωπό μου στην σελίδα σας

κ. Δήμαρχε
Στάθμισα πολλούς παράγοντες πριν απαντήσω σε όλα αυτά τα ψευδή και αήθη που περιγράφετε για το πρόσωπό μου στην σελίδα σας και το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς είναι το ότι επιχειρείτε να περισώσετε την πολιτική σας οντότητα. Προχθές στο δημοτικό συμβούλιο στο κορυφαίο όργανο του δήμου (όπως περιγράφετε) ο επικεφαλής του αποδείχθηκε ρίψασπις.
Ρίψασπις από την μια μεριά αλλά χθες βγήκατε με παρρησία να καταγγείλετε και να καταδικάσετε τα γεγονότα που εσείς δημιουργήσατε με την συμπεριφορά σας.
Δεν έχω δει όμως μέχρι σήμερα με την ίδια παρρησία να καταδικάσετε καμία από τις παράνομες ενέργειες της εγκληματικής συμμορίας από την ευπαθή κοινωνική ομάδα που παράνομα διαμένει με τις ευλογίες σας πέριξ της πόλης μας. Γνωρίζετε παρά πολύ καλά ότι αυτή η συμμορία που καταστρέφει, κλέβει, βανδαλίζει και τώρα τελευταία πυρπολεί τις επιχειρήσεις μας που τις φτιάξαμε με πολλές στερήσεις ή άλλοι τις κληρονόμησαν από τους γονείς τους και τις συνέχισαν όπως του κ. Βαβάτσικου, του κ. Καραγεώργου, 60 χρόνια επιχείρηση και πρόσφατα του κ. Αυγερινού προέδρου του Επιμελητηρίου Φωκίδας και μέλους της επιτροπής για τους παράνομους καταυλισμούς σήμερα δεν υπάρχουν πια.
Για την δε τελευταία έχουν περάσει περισσότερες από δεκαπέντε ημέρες από τότε που η συγκεκριμμένη συμμορία Ρομά ομολόγησε την πράξη της στην αστυνομία που άμεσα με τις ενέργειές της συνέλαβε και εσείς ως ο πρώτος άρχοντας του τόπου μας δεν έχετε μέχρι σήμερα βρει το θάρρος που σας αναλογεί, να καταδικάσετε με την ίδια παρρησία το αποτρόπαιο και πρωτόγνωρο αυτό γεγονός. Του πρόσφατου εμπρησμού μετά της κλοπής στην επιχείρηση αυτή του κ. Αυγερινού.
Αλλά τι να περιμένουμε εμείς όταν ακόμα δεν έχετε καταδικάσει τις παράνομες ενέργειες της συμμορίας Ρομά που καταστρέφουν πανάκριβες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν πληρωθεί και ξαναπληρωθεί με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, για να πηγαίνουν τα παιδιά του να αθληθούν και συνάμα να καταστρέφουν τα αυτοκίνητο των γονιών τους και τα λεωφορεία των ομάδων. Εκεί κ. Δήμαρχε σωπαίνετε το δέχεστε και το αντιπαρέρχεστε…..
Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο θέμα που ήρθε με ερώτημα της αντιπολίτευσης για ενημέρωση της για την μέχρι σήμερα δραστηριότητα της επιτροπής, γιατί μου στερήσατε τον λόγο να εκφράσω και εγώ την άποψή μου μιας και καταγράφονταν η συνεδρίαση με ηχογραφημένα πρακτικά. Τι ήταν αυτό που σας τρόμαζε ότι θα ακουστεί;
Η αναποτελεσματικότητα της επιτροπής που εσείς δημιουργήσατε για να ξεφύγετε από το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών στην συνεδρίαση του ΔΣ του Δεκεμβρίου του ‘23 και αυτοχριστήκατε πρόεδρος της επιτροπής και δεν μου απαντάτε σε έγγραφο ερώτημα που σας έχω υποβάλει εδώ και καιρό μαζί με άλλα 12 ερωτήματα;
Γιατί λοιπόν δεν μου δώσατε τον λόγο για να πω την άποψή μου και να ενημερώσω και εγώ την αντιπολίτευση και το σώμα του ΔΣ για το πώς βλέπουν οι πολίτες την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της επιτροπής; Και όπως αποδείχθηκε μέλος της παράταξής σας η κ. Χριστοδούλου δεν έχει ιδέα περί των πεπραγμένων της;
Ο απλός πολίτης αντιλαμβάνεται ότι υπήρχαν ηχογραφημένα πρακτικά, κόσμος και δημοσιογράφοι στην αίθουσα, θα αφήνανε τον Μυταρά να κάνει σόου; Να μας βγάλει τα άπλυτα στην φόρα; Εδώ περιμένατε πώς και πώς ολόκληρο Γεν. Γραμματέα και δεν μπορούσατε να συντονιστείτε για την επίσκεψή του με αποτέλεσμα να μην ειδοποιηθεί μέλος της επιτροπής και τελικά να οδηγηθεί σε παραίτηση.
Η επιτροπή αυτή έχει καταντήσει να είναι ένα φιάσκο και μέχρι σήμερα δεν έχει να επιδείξει κανένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο. Το μόνο που κοιτάζετε είναι να πέφτουν οι μισθοί σας, να περνάτε τον χρόνο σας και τίποτα άλλο.
Όταν κ. Δήμαρχε αυτός ο επαγγελματίας πολιτικός, που με επιτυχία σταδιοδρομεί στους διαδρόμους της εξουσίας παιδιόθεν, σεβαστεί τις ελάχιστες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει στον τόπο μας και καταδικάσει τις παράνομες ενέργειες από μερίδα Ρομά, τότε και μόνον τότε θα πρέπει τιμητικά να αυτοαποκαλείται και επικεφαλής του κορυφαίου μας οργάνου του δήμου μας.
Η υπεροψία που σας διακατέχει εκτός από ασυγχώρητη, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε και πιθανούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος που για δεκαετίες ταλανίζει την πόλη της Άμφισσας.
Η συστηματική δουλειά είναι κάτι ξένο προς εσάς για αυτό έχετε οδηγηθεί και προσπαθείτε να οδήγησε και την επιτροπή σε αδιέξοδο έτσι ώστε να γυρίσετε στην αρχική σας λανθασμένη πρόταση για μετεγκατάσταση των ρομα εντός του Βίο.Πα. ως μια και μοναδική. Αυτός είναι ο σχεδιασμός σας αλλά δεν θα το πετύχετε, γιατί απλά δεν θα σας αφήσουμε.
Καταλήγοντας για να μην κουράσω περισσότερο σας δηλώνω ότι δεν κρύβομαι και δεν εγκαταλείπω τις επάλξεις όσο και αν επιχειρείτε να με φοβίσετε με νόμιμες ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβείτε. Με έχουν και στο παρελθόν φοβερίσει περισσότεροι και ανώτεροι κατά πολύ από εσάς, και απέτυχαν. Βρίσκομαι πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας γιατί έχω αλλεργία στην αδικία, στην υπεροψία και στο ψέμα. Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα λάμψει, δεν θα πεθάνει ποτέ.
Με κλειστά μικρόφωνα και κλειστές πόρτες σε πολίτες και δημοσιογράφους εγώ σας το έχω δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχω.
Δεν θα σκοτώσουμε σε καμία περίπτωση την τιμή μας για να ζήσει η ντροπή μας.
ΕΙΜΑΙ και ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ για να σας αντιμετωπίσουμε. Δεν σπάμε γιατί δεν είμαστε από πορσελάνη. Οι πορσελάνες είναι για την βιτρίνα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ και ζητάμε το ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ να ΒΡΟΥΜΕ.
Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και την πόλη που θα τους παραδώσουμε.
Με συνεργασία και επιμονή δίνονται οι λύσεις στο πρόβλημα και όχι με φίμωση.
Αν επιμένετε στο δημαρχοκεντρικό, ανεπίκαιρο και ατελέσφορο μοντέλο πρέπει να φροντίσετε να αναθεωρήσετε, διότι οι εξελίξεις τρέχουν. Στα επόμενα συμβούλια μπορεί να είναι και Ρομά παρόντες και τότε θα λέτε που είναι ο Μυταράς ….. , θέλουμε τον Μυταρά….., ή καλύτερα με τον Μυταρά.
Αυτά για την ώρα με αγάπη.
Εις το επανιδείν.
 
 

Βαγγέλης Μυταράς

 

ΣΧΟΛΙΑ 

 

Sotiris Sotiropoulos
Ο πιο αναποτελεσματικός Δήμαρχος που έχω δει στη ζωή μου . Δυστυχώς κυριαρχεί το εγώ και όχι το εμείς . Αρνητική έκπληξη οι συνεργάτες του που βλέπουν και γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν επίγνωση της κατάστασης αλλά επιτρέπουν να πάει η περιοχή μας κι άλλο πίσω. Αντί να τον ξυπνήσουν προτιμούν να βυθιστούν μαζί του . Εδώ θα είμαστε να τα λέμε

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών