Λαμία: Βαριά καμπάνα σε 5 Ρομά για σωρεία κλοπών - Προκάλεσαν φθορές στο Δικαστήριο

 Λαμία: Βαριά καμπάνα σε 5 Ρομά για σωρεία κλοπών - Προκάλεσαν φθορές στο Δικαστήριο

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στη Φωκίδα. Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία τους…

Ποινή κάθειρξης εννέα (9) ετών επέβαλλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας σε πέντε (5) Ρομά που κατηγορούνταν για διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Φωκίδας με λεία άνω των 120.000 ευρώ.

Μάλιστα το Δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτική δύναμη στην Έφεση και όλοι τους θα οδηγηθούν σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Το Δικαστήριο ολοκλήρωσε τη διαδικασία σε δύο συνεδριάσεις (Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30  Ιουνίου), καθώς εξετάστηκαν 80 μάρτυρες - θύματα ισάριθμων κλοπών που είχαν διαπράξει οι κατηγορούμενοι το 2016 και το 2018 στην ευρύτερη περιοχή, με λεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, άνω των 120.000 ευρώ!

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η ένταση που δημιούργησαν στο χώρο αναμονής του Εφετείου οι δύο εκ των κατηγορουμένων, με την Πρόεδρο της έδρας να ζητεί υποβλητική αναφορά προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας για τις φθορές που προκάλεσαν και την εν γένει συμπεριφορά τους. Μάλιστα απευθυνόμενη σε αυτούς, τους ξεκαθάρισε σε πολύ αυστηρό τόνο ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν, επιβάλλοντας την τάξη στην αίθουσα.

lamiareport.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών