Πρόστιμα για παράνομη αφισοκόλληση

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2020/11/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-e1604405566710.jpg

Επιβλήθηκαν τα πρώτα πρόστιμα από τον Δήμο Άργους- Μυκηνών σχετικά με παράνομη αφισοκόλληση νυκτερινού κέντρου διασκέδασης.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον περιορισμό αυτού του φαινομένου.

Η αφισοκόλληση, στο δημόσιο χώρο, σε στύλους της ΔΕΗ, στους φωτεινούς σηματοδότες, σε δέντρα κ.α. από εκδηλώσεις, συναυλίες, πανηγύρια, εκθέσεις, κέντρα διασκέδασης κλπ δημιουργεί άσχημη εικόνα και υποβαθμίζει το περιβάλλον, προσβάλλει την αισθητική των πολιτών και δημιουργεί παράλληλα και προϋποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων αφού τα μηνύματα μέσω των αφισών αποσπούν την προσοχή των οδηγών ή λόγω της πιθανής αποκόλλησης τους και πτώσης στο οδόστρωμα.

“Όπως έχουμε δηλώσει, είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος σε αυτή την κατάσταση που υποβαθμίζει την εικόνα του δήμου, προσβάλει τον πολιτισμό και την ιστορία μας, ρυπαίνει το περιβάλλον και απειλεί ακόμα και τις ζωές συνανθρώπων μας, από όπου και αν προέρχεται. Η νομοθεσία είναι σαφής και θα πρέπει να γίνεται σεβαστή όλους…” , τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Άργους- Μυκηνών.

 

Πηγή ertnews.gr


Σύνταξη Γιάννης Γαλανόπουλος

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών