Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιον που σε ενθαρρύνει, όχι που σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν είσαι


Δεν χρειάζεσαι κάποιον που σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κάποιον που θέλει να σε αλλάξει. Κάποιον που δεν σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Κάποιον που δεν σε αποδέχεται όπως πραγματικά είσαι.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάποιον που σε ενθαρρύνει. Κάποιον που μπορεί να δει όλες τις ιδιότητες και την δύναμη σου. Κάποιον που βλέπει τους στόχους και τα όνειρα σου και σε ενθαρρύνει να τα επιδιώξεις ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά ή μη ρεαλιστικά και αν φαίνονται στους άλλους.

Χρειάζεσαι κάποιον που πιστεύει στις ικανότητες σου. Κάποιον που πιστεύει πως μπορείς να πετύχεις ό, τι και αν βάλεις στο μυαλό σου. Κάποιον που σε ενθαρρύνει να εκπληρώσεις όλες τις δυνατότητες σου.

Κάποιον που μπορεί να δει πέρα από την εξωτερική ομορφιά σου. Κάποιον που μπορεί να δει την ομορφιά της ψυχής σου. Κάποιον που ξέρει πως μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα και να ξεπεράσεις κάθε πρόκληση που θα σου δώσει η ζωή.

Χρειάζεσαι κάποιον που ξέρει την αξία σου. Κάποιον που γνωρίζει τις αδυναμίες και τις ατέλειες σου και δεν σε κρίνει γι αυτές. Κάποιον που ξέρει τις κακές πλευρές σου και όμως δεν σε κάνει να νιώθεις πως δεν αξίζεις εξαιτίας τους.

Χρειάζεσαι κάποιον που σέβεται τις απόψεις και τις ιδέες σου ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικές είναι από τις δικές του. Κάποιον που δεν παρεμβαίνει στις αποφάσεις σου και σέβεται τις επιλογές σου.

Χρειάζεσαι κάποιον που ξέρει πώς να σου συμπεριφερθεί όταν οι αγχωτικές σκέψεις και οι φόβοι σου σε κατακλύζουν. Κάποιον που δεν θεωρεί «υπερβολική ευαισθησία» ή «απαίτηση» τις πιο συναισθηματικές καταστάσεις. Κάποιον που δεν σε κάνει να νιώθεις απαρατήρητος/η όταν δείχνει την αγάπη σου.

Δεν χρειάζεσαι κάποιον που σε συγκρίνει με άλλους/ες άντρες/γυναίκες και σε κάνει να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου.

Χρειάζεσαι κάποιον που χαίρεται για σένα και γιορτάζει μαζί σου όταν πετυχαίνεις ένα στόχο σου αλλά επίσης είναι δίπλα σου όταν δεν νιώθεις καλά ή όταν περνάς μια δύσκολη κατάσταση.

Χρειάζεσαι κάποιον που σε ενθαρρύνει να βρεις την εσωτερική σου δύναμη και το θάρρος για να σηκωθείς, να διώξεις τον πόνο και να προχωρήσεις όταν η ζωή σε ρίχνει.

Χρειάζεσαι κάποιον που είναι εκεί για να σε σηκώσει όταν το έχεις ανάγκη. Χρειάζεσαι κάποιον που σου υπενθυμίζει την αξία σου όταν δεν μπορείς να βρεις τίποτα καλό στον εαυτό σου.

Χρειάζεσαι κάποιον που σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτά που πάντα ονειρευόσουν και όχι κάποιον που σε πιέζει να κάνεις κάτι που δεν θες ή κάτι που είναι αντίθετο με τις αξίες και τις αρχές σου.

Και αν νιώθεις πως δεν είναι ακόμα ώρα να κυνηγήσεις τους στόχους σου, επαγγελματικούς ή προσωπικούς, δεν πρέπει να σε πιέσει να το κάνεις.

Χρειάζεσαι κάποιον που δεν σε πιέζει και δεν σε χειραγωγεί. Αντιθέτως, σε αφήνει να κάνεις τις επιλογές σου και τις σέβεται ακόμα και όταν δεν συμφωνεί μαζί σου.

Ένα τέτοιο άτομο χρειάζεσαι επειδή αξίζεις το καλύτερο- και ποτέ μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο.

Μαγεία Τ.

Εικόνα: Peter Mitchev
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών