ΔΕ Ιτέας: Θέμα χρόνου να "κατεβάσει ρολά".

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Τα τελευταία πολλά χρόνια και για να γίνω πιο ακριβής από το 2011, παρακολουθούμε με ανάμεικτα συναισθήματα λύπης, αγανάκτησης και πικρίας, να "σβήνει" σιγά σιγά και χρόνο με το χρόνο η Δημοτική μας Ενότητα.
Αντι η προσπάθεια των ιθυνόντων να επικεντρώνεται στην αναβάθμισή της, σε προσωπικό και υπηρεσίες, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Υπηρεσίες και υπάλληλοι "μετακομίζουν" σταδιακά για τα κεντρικά με ευθύνη των εκάστοτε δημοτικών αρχών, πολλές φορές με αστείες αποφάσεις και δικαιολογίες... Υπάλληλοι φεύγουν, άλλοι συνταξιοδοτούνται χωρίς ποτέ να αντικαθίστανται, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει κυριολεκτικά τρεις κι ο κούκος.
Η τελευταία κατάργηση υπηρεσίας και η αναγκαστική μετακίνηση της προϊσταμένης στην Άμφισσα ξεχείλησαν το ποτήρι.
Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα υψηλό IQ για να καταλάβει και ο τελευταίος των δημοτών τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στους ίδιους τους δημότες αυτή η "αποψίλωση" που συντελείται στον τόπο μας.
Η εξυπηρέτηση και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών έχει γίνει πλέον το ζητούμενο και η ταλαιπωρία του πολίτη στις συναλλαγές του, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.
Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι είναι απλά θέμα χρόνου να δούμε και την ίδια την ΔΕ Ιτέας να "κατεβάζει ρολά".
Καιρός λοιπόν να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, εμείς η δημότες της ΔΕ Ιτέας να αντιδράσουμε και να φωνάξουμε το "Φτάνει πια". Να δείξουμε ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση ότι ήμαστε αντίθετοι με την υποβάθμιση της Δημοτικής μας Ενότητας, ήμαστε αντίθετοι με την υποβάθμιση της πόλης μας, ήμαστε αντίθετοι με την υποβάθμιση της ζωής μας.
 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών