Νέα χρηματοδότηση ύψους 250.000 € για το Γ.Ν. Άμφισσας

Πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 250.000 € εξασφάλισε και θα διαθέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2014 - 2020), για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.  

Η ανωτέρω χρηματοδότηση, προστιθέμενη στην αρχική των 117.958, προορίζεται να καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών του νοσοκομείου, δημιουργώντας ουσιωδώς καλύτερες συνθήκες δευτεροβάθμιας περίθαλψης και νοσηλείας για τους πολίτες της Φωκίδας. 

«Έχουμε δείξει από την πρώτη στιγμή, ότι δεν "κρυβόμαστε" πίσω από την απουσία αρμοδιότητας. Παλεύουμε να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε κάθε πραγματική ανάγκη. Συμβάλλουμε παντού και πάντα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

»Στην προκειμένη περίπτωση τριπλασιάζουμε ουσιαστικά τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Άμφισσας, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Ευχόμαστε "αχρείαστα" και ας γνωρίζουμε καλά πόσο χρήσιμα θα είναι», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 

«Ακούγοντας την αγωνία συμπολιτών μας, καλούμε τα Κέντρα Υγείας να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες και να καταθέσουν τα αιτήματα τους. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος.

orchomenos-press.blogspot.com
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών