Καλλιέργεια κουνουπιών κάνει ο δήμος Δελφών

http://www.orafok.gr/photos/202007/30-8555722222222.jpg

 Καλλιέργεια κουνουπιών κάνει ο δήμος Δελφών Στις business το έχει ρίξει ο δήμος Δελφών, όπως φαίνεται, καθώς στην ομώνυμη Δημοτική Ενότητα έχει ανοίξει φάμπρικα που καλλιεργεί … κουνούπια.
Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι Δελφιώτες, ο δήμος έχει μια οικοδομή στην οδό Απόλλωνος και λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ. Στη συγκεκριμένη οικοδομή υπάρχει φρεάτιο και λιμνάζοντα ύδατα, τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον των κουνουπιών και κάνουν πουά ντόπιους και φιλοξενούμενους της περιοχής!
Ο δήμος έχει ενημερωθεί, αλλά μέχρι και χθες δεν είχε ενεργήσει, παρότι το θέμα είναι σοβαρό γιατί τα κουνούπια είναι εστία μολύνσεων και φορείς μικροβίων.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει το θέμα και είχε στείλει αποφρακτικό προ ημερών. «Δυστυχώς το αποφρακτικό δε χώραγε στα στενά και δε μπόρεσε να προσεγγίσει στην οικοδομή. Έδωσα χθες την αντλία στον πρόεδρο των Δελφών Πάρη Καϊλόγιαννο να τραβήξει τα νερά», τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.
Φυσικά και όπως εξελίχθηκε η ιστορία δεν αρκεί να τραβήξουν τα νερά. Πρέπει να ακολουθήσει απολύμανση στην οικοδομή και απεντόμωση στον οικισμό των Δελφών.


orafok.gr

Ημερομηνία δημοσίευσης:30/07/2020
ECS - E-Content Systems
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών