Νέα φυτεία με χασίς εντοπίσθηκε στην Ορεινή Δωρίδα



Μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους αστυνομικοί του Τμήματος Δωρίδας εντόπισαν φυτεία με 142 δενδρύλλια κάνναβης (χασίς) σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της ορεινής Δωρίδας .

Στην όλη επιχείρηση που έγινε χθες το μεσημέρι, Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό είχε η Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στη συνέχεια και με τη συμμετοχή των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. των Τμημάτων Ασφαλείας & Τροχαίας Άμφισσας – Δελφών αντίστοιχα, τα δενδρύλλια, που είχαν ύψος από 0,50 έως 2 μέτρα εκριζώθηκαν.
Οι δράστες- καλλιεργητές της φυτείας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι και τις έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας στο Λιδορίκι.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδιος χώρος – κατασκευή αποξήρανσης των δενδρυλλίων, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, τροφοδοτούμενο από τη φυσική ροή νερού ρέματος που υπήρχε στο σημείο, καθώς και διάφορα σύνεργα για την περιποίηση – πότισμα της καλλιέργειας.




doridanews.gr

Από doridanews
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών