ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ


       Χθες στις 23/06/2020 εκδικάσθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, η υπόθεση με κατηγορούμενο τον  κ. Παναγιώτη Χριστοδουλάκη, Πρόεδρο του ΠΑΚΟΕ, ο οποίος  κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Δημάρχου Δελφών Αθανάσιου Παναγιωτόπουλου.

      Ο κατηγορούμενος κ.Χριστοδουλάκης εκπροσωπήθηκε από τη Νομική Σύμβουλο του ΠΑΚΟΕ Βασιλική Ν. Σπηλιοπούλου και ύστερα από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία και την κατάθεση έξι μαρτύρων, το Δικαστήριο απεφάνθη ομόφωνα πως ο κ.Χριστοδουλάκης , ως νόμιμος εκπρόσωπος του ΠΑΚΟΕ , δεν διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του κ.Παναγιωτόπουλου και ότι τα γραφόμενά του, στο από 25/04/2016 δελτίο τύπου του ΠΑΚΟΕ , για το τεράστιο πρόβλημα ρύπανσης στο πόσιμο νερό της Ιτέας και των Δελφών και τα λύματα του αρχαιολογικού χώρου ,ήταν απόλυτα αληθή και ως εκ τούτου δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, οπότε ΑΘΩΩΘΗΚΕ ομόφωνα.
      Η ως άνω απόφαση αποτελεί μια ηθική δικαίωση για το ΠΑΚΟΕ και τον Πρόεδρο του κ.Παναγιώτη Χριστοδουλάκη και πηγή δύναμης για να συνεχίσει το έργο του ,το οποίο έχει ως μοναδικό γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών.                                                               
Από τη γραμματεία του ΠΑΚΟΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 406/ 23-6-2020


pakoe.gr

Author ΠΑΚΟΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών