“Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για το προσφυγικό”

Διαψεύδει ο Δήμαρχος Δελφών την δημιουργία δομής στην Άμφισσα

“Και αυτά τα δημοσιεύματα (σ.σ.: της εφημερίδας Real News) αλλά και τα προηγούμενα είναι παντελώς ανυπόστατα”. Με αυτή την κοφτή και κατηγορηματική -θα την χαρακτηρίζαμε καλύτερα “ξερή”- τοποθέτηση ο Παναγιώτης Ταγκαλής διέψευσε τις πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η Άμφισσα περιλαμβάνεται στις πόλεις εκείνες στις οποίες θα δημιουργηθούν νέα Κέντρα Φιλοξενίας.
Το θέμα έφερε στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την μορφή της κατάθεσης ερώτησης προ της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η παράταξη του Γιώργου Δρακάκη, κατηγορώντας τη δημοτική Αρχή πως σκόπιμα εδώ και δύο μήνες αποφεύγει την εισαγωγή και τη συζήτηση του θέματος στη δημοτική αντιπροσωπεία. “Προφασίζεστε πως το πρόγραμμα των συνεδριάσεων είναι φορτωμένο. Για το διαγώνιο όμως υπάρχει χρόνος”, τόνισε ο επικεφαλής της Δελφικής Δημοκρατίας. 
Απάντηση στο Γ. Δρακάκη έδωσε η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. “Δεν αδιαφορούμε καθόλου. Όλοι έχουμε την ίδια αγωνία. Στην επόμενη συνεδρίαση θα το εισαγάγουμε, ίσως και με τη μορφή μονοθεματικής συνεδρίασης”, ήταν η τοποθέτηση της Χρυσούλας Πονήρη-Σεγδίτσα.
Δεσποτίδης: “Με την υπάρχουσα Μόρια τι θα γίνει”;
Δραττόμενος της ευκαιρίας ο Προκόπης Δεσποτίδης έθεσε το ζήτημα των Ρομά της Άμφισσας και την ανάγκη αντιμετώπισής του. “Στην Άμφισσα έχουμε ήδη μία Μόρια. Κι εννοώ τον καταυλισμό των Ρομά. Έχει ήδη καταστραφεί εκεί το αθλητικό κέντρο. Προτού δημιουργηθεί η νέα Μόρια, να δούμε τι θα κάνουμε με την υπάρχουσα. Και δεν το λέω με επιθετική διάθεση, κάθε άλλο. Αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις να ζουν ανθρώπινα, να πάνε τα παιδιά τους σχολείο, να ξεφύγουν από την παραβατικότητα”, επεσήμανε ο σύμβουλος της Δελφικής Δημοκρατίας.
“Δεν γίνονται όλα μέσα σε πέντε μήνες. Το θέμα θα έρθει την Άνοιξη οργανωμένα. Δεν είναι χρήσιμο για κανέναν να ανοίξει τώρα και απροετοίμαστα”, ήταν η τοποθέτηση σχετικά του επικεφαλής της δημοτικής διοίκησης.

 Εν Δελφοίς, Έντυπη Έκδοση, 7 Φεβρουαρίου

 10 Φεβρουαρίου 2020
 http://www.fokidanews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
11 Φεβρουαρίου 2020 - 1:27 μ.μ. ×

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

CongratsClaudia Klein
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών