Επίσκεψη Βαρουφάκη στο Σερνικάκι…


  
 Στο Σερνικάκι βρέθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουάριου σε ιδιωτική εκτός προγράμματος επίσκεψη, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος και παρέμενε για αρκετή ώρα. 

  Στην κοινότητα του χωριού τον υποδέχτηκαν οι σύμβουλοι της κοινότητας Θανάσης Λύτρας, Μαρίνος Λύτρας, Θύμιος Μαλαγράκης η Πρόεδρος της κοινότητας Παρασκευή Τσινταβή Αγαπητού καθώς και ο περιφερικός σύμβουλος Δρόσος Παρασκευάς. 

  Επίσης και οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού “Απανταχού Σερνικακιωτών” & ”Γυναικών Σερνικακίου”.
   Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινότητά και την ευρύτερη περιοχή καθώς και θέματα γενικής πολιτικής. 

  Προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα και γλυκά σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

 Να σημειώσουμε ότι η υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Φωκίδα Χρύσα Αριάδνη Κουσελά κατάγεται από το Σερνικάκι. 
 
 
 

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

 https://fokidatv.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
11 Φεβρουαρίου 2020 - 1:26 μ.μ. ×

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

CongratsClaudia Klein
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών