Μες στην καρδιά της θύελλας Και το κλειστό Ιτέας έχει τεχνικό δελτίο


H σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

 Μες στην καρδιά της θύελλας
Και το κλειστό Ιτέας έχει τεχνικό δελτίο
-«Όλα τα έργα του Φιλοδημου στο δήμο Δελφών είναι εξασφαλισμένα», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Ταγκαλής.Πανικόβλητοι μέσα στη θύελλα, το χιόνι και τον πάγο, δυο στελέχη του δήμου Δελφών, ο προϊστάμενος της τεχνικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Κακκανάς και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κ. Γιάννης Βαρβάτος έσπευσαν να καταθέσουν το Τεχνικό Δελτίο του έργου για το κλειστό γήπεδο Ιτέας. Τα δυο στελέχη του δήμου ταλαιπωρήθηκαν στην αυθημερόν μετακίνησή τους, αλλά άξιζε τον κόπο, καθώς έμενε μόνο μια μέρα και αυτή ημιαργία, για να λήξει οριστικά το θέμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Θα χρηματοδοτηθούν μόνο όσα έργα είχαν τεχνικό δελτίο κατατεθημένο έως και στις 31/12/2019, αφού από την 1/1/2020 ο Φιλόδημος αποτελεί παρελθόν. Για το κλειστό γυμναστήριο Ιτέας, την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23/12/2019 εστάλη η μελέτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς απαιτείτο η σύμφωνη γνώμη της, σε μια καθαρά τυπική διαδικασία.
Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής δήλωσε στην ΩτΦ ότι όλα τα έργα που ήταν στο Φιλοδημο εξασφαλίστηκαν και θα χρηματοδοτηθούν. Ημερομηνία δημοσίευσης:03/01/2020
http://www.orafok.gr


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών