ΑΜΦΙΣΣΑ : Ανοίγει το κυκλοφοριακό




 Ένα από τα σοβαρότερα θέματα που πλήγωσαν την Άμφισσα επανέρχεται
Ανοίγει το κυκλοφοριακό

-«Θέλω να το κάνω. Δεν ανοίγει το θέμα επειδή το υποσχέθηκα προεκλογικά. Πρέπει να αποκατασταθούν σοβαρές στρεβλώσεις», υποστηρίζει ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.
-Ξεκαθαρίζει ότι δε στοχεύει στην εσωστρέφεια και δεν την επιθυμεί. «Δε θέλουμε να ξύσουμε πληγές. Η ενότητα της κοινωνίας είναι πάνω από όλα», αναφέρει.

Ίσως κανένα άλλο θέμα να μη συζητήθηκε στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο περισσότερο από το κυκλοφοριακό και τις ρυθμίσεις που αυτό επέφερε στο ευρύτερο κέντρο της Άμφισσας. Σήμερα οι πληγές έχουν κλείσει, ωστόσο έχουν μείνει πολύ σοβαρές στρεβλώσεις που πραγματικά δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.
Το κυκλοφοριακό ανοίγει ξανά, όπως μας επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με χρονοδιάγραμμα την Άνοιξη. «Θέλω να το κάνω. Δεν ανοίγει το θέμα επειδή το υποσχέθηκα προεκλογικά. Πρέπει να αποκατασταθούν σοβαρές στρεβλώσεις», υποστηρίζει ο Δήμαρχος. Εξηγεί μάλιστα ότι κάθε μέρα βασανιζόμαστε να πάμε από το ένα σημείο του κέντρου προς το άλλο, κάνοντας το γύρο της πόλης.
Σε ερώτησή μας πάντως, αν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θέλουν να αλλάξουν απαντά ότι πέρα από τα σημεία που εξώφθαλμα μας ταλαιπωρούν, όπως για παράδειγμα η Σταλλού, δεν υπάρχουν σταθερές. «Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουμε όλα τα θέματα στο τραπέζι και να δούμε πως μπορεί να διευκολυνθεί η καθημερινότητά μας. Είναι κάτι που μας μάτωσε. Δεν στοχεύουμε στην εσωστρέφεια, ούτε θέλουμε να ξύσουμε πληγές. Θα θέσουμε τα θέματα, δίχως εγωισμούς και χωρίς εντάσεις. Στόχος είναι να προχωρήσουμε σε αλλαγές με τον πιο συναινετικό τρόπο», τόνισε.
Ο Δήμαρχος επίσης υποστηρίζει ότι η Δημοτική Αρχή ήδη εξετάζει πως μπορεί να εξασφαλίσει επιπλέον χώρους στάθμευσης που είναι και το βασικό ζητούμενο στην Άμφισσα. «Δεν έχουμε μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους, αλλά οξυμένο πρόβλημα από την έλλειψη χώρων στάθμευσης. Ήδη εξετάζουμε το ενδεχόμενο να εξασφαλίσουμε κι άλλες θέσεις στάθμευσης», υποστηρίζει ο Δήμαρχος.
Σε ερώτησή μας για το κάτω μέρος της πόλης, πέριξ της Καραμανλή που παρουσιάζει αυξημένη επικινδυνότητα λόγω ελλιπούς σήμανσης, ο κ. Ταγκαλής απαντά ότι γνωρίζει καλά το πρόβλημα. «Δεν είναι μόνο σε εκείνο το σημείο ελλιπής η σήμανση. Έχουμε σε πολλά σημεία πρόβλημα. Στόχος μας είναι μέσα στην παρούσα θητεία να τοποθετηθεί παντού σήμανση και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις», κατέληξε ο Δήμαρχος. 


Ημερομηνία δημοσίευσης:31/12/2019
 http://www.orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών