Ο Ν.Ο.Ι. ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ (refene...) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!...



"Για ένα μπιτόνι πετρέλαιο..."

   Πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος, μετά από αυτήν την εξέλιξη αισθάνεται εντροπή, τύψεις και μεταμέλεια για την πράξη του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Απεναντίας!  Υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες,  σκέπτεται να ευχαριστή- σει δημόσια τον Ν.Ο.Ιτέας, για την συμπαράστασή του στην απέλπιδα προσπάθειά του, στο να περισώσει το αθλητικό ιδεώδες του Δήμου  (του δικού μας Δήμου;...).   Ο οποίος Ν.Ο.Ι. "βγήκε στην ζητιανιά" για την προμήθεια πετρελαίου θερμάνσεως για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, προκειμένου να μην αποσπασθούν οικονομικοί πόροι από την προγραμματισμένη (επιτέλους!) κατασκευή των γηπέδων αντισφαιρίσεως (τένις) στην Άμφισσα!...
  Έτσι, ο πολυκυπελλούχος και πολυμελής Ναυταθλητικός  Όμιλος της πόλεώς μας, αναζητά χορηγούς σε είδος (πετρέλαιο μόνον και όχι τρόφιμα...) για να βοηθηθεί ο πένητας Δήμος Δελφών, βγάζοντας γλώσσα ...ε, συγγνώμην, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την δημοτική αρχή να αντιληφθεί ότι, δεν πρέπει να συνεχίσει την λάθος επιλεκτική (μόνον;) μεταχείριση, σε βάρος της Ιτέας.

Ερώτηση : Υπάρχει αυτοκίνητο πετρελαιοφόρο έξω από το Δημαρχείο Ιτέας, για την συγκέντρωση των ...προσφορών;

Η ενημερωτική ανακοίνωση του Ν.Ο.Ιτέας :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 31/10/19
Σας ενημερώνουμε πως το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας είναι στη διαδικασία ανεύρεσης χορηγιών για θέρμανση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Το πετρέλαιο θα παραλαμβάνεται από την Τοπική Κοινότητα Ιτέας, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο κο Γιάννη Λύτρα, τον οποίον και ευχαριστούμε για τη βοήθειά του.
Για αρχή, ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κο Γεώργιο Δελμούζο, για τη μεσολάβησή του στην ανεύρεση της πρώτης χορηγίας.
Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την έναρξη των προπονήσεων.
Εκ του ΔΣ
Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
t. 2265034144, m. 6973051216
 
 

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών