ΝΟΔΕ Φωκίδας: όλοι μίλησαν, πολλοί δεσμεύτηκαν και τα στελέχη ανησύχησαν για το μεταναστευτικό στην Φωκίδα... λοιπόν, τί ειπώθηκε επ αυτού;;...


   Με την διευρυμένη σύνθεσή της συνήλθε η ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019, παρόντων του Βουλευτή Φωκίδας, κ. Ιωάννη Μπούγα, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεωργίου Δελμούζου και του Δημάρχου Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή. 

  Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημήτριος Τζήμας, αφού σημείωσε τις επιτυχίες της παράταξης σε σειρά εκλογικών διαδικασιών, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, ευχαρίστησε τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που στήριξαν την παράταξη και τη νομαρχιακή τoυς οργάνωση.

    Έπειτα, έκανε απολογισμό των πρώτων 117 ημερών κυβερνητικού έργου, της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κι έθιξε μια σειρά μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, που χρήζουν άμεσων λύσεων. 

   Στην τοποθέτησή του, ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, υπογράμμισε τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδιασμού για τη Φωκίδα και ζήτησε από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζουν και να επικοινωνούν τις θέσεις της Κυβέρνησης. Επίσης δήλωσε ότι ως Βουλευτής δεν επιτρέπεται να διακρίνει τους πολίτες βάσει ιδεολογικών διαχωρισμών.

   Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γεώργιος Δελμούζος, εξήρε την συνεισφορά του προέδρου και των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας στις αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες, και προέκρινε τη σπουδαιότητα που πρέπει να δοθεί στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν την Φωκίδα. 

  Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, αφού έδωσε έμφαση στο ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να χρωματίζεται κομματικά, παρά τις προσωπικές θέσεις όσων την υπηρετούν, μίλησε για την απόλυτη σύμπνοια που διέπει τους τρεις - Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο- στις διεκδικήσεις τους για το Δήμο Δελφών και το Νομό Φωκίδας. 

  Τέλος έλαβαν το λόγο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού, που εξέφρασαν τις απόψεις και τις ανησυχίες τους , αλλά και την αγωνία τους για το προσφυγικό. 

  Η συζήτηση έκλεισε με τη διαβεβαίωση εκ μέρους του Βουλευτή και του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, ότι το όργανο θα συγκαλείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε τα στελέχη και τα μέλη του να ενημερώνονται για την πορεία του κυβερνητικού έργου και να εκφράζουν τις απόψεις τους. 

                                                   
    Γραφείο Τύπου
 ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας
 
 
 
 

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

https://fokidatv.blogspot.com

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών