ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Sernikaki international

Αναδημοσιεύουμε το ομόφωνο ψήφισμα το οποίον έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητος Σερνικακίου της 22ας Οκτωβρίου 2019,
για το θέμα της εγκαταστάσεως μεταναστών στην περιοχή της Κοινότητος.  
Το θέμα του ψηφίσματος, θα συζητηθεί σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, όπου θα πρέπει να κατατεθούν οι απόψεις των δημοτικών παρατάξεων και να γίνει και η ανάληψη ευθυνών από τους Δημοτικούς Συμβούλους, μέσω της ψήφου των.

  Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα είναι εύκολη.  Δεν θα αντιμετωπισθεί το γεγονός με ιδεολογικές κορώνες, με προκαταλήψεις, με υπεκφυγές και με αοριστίες γενικού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Και θα είναι μια απόφαση η οποία θα "σημαδέψει" τους Συμβούλους και την περιοχή μας για πολλά έτη.  Κοινώς, ήλθε η ώρα για ανάληψη ευθυνών.  Πρωτίστως δε, από τον Δήμαρχο.
  Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σε άλλους Δήμους και για το ίδιο θέμα (της εγκαταστάσεως μεταναστών), είναι ήδη γνωστά.  Και ναι μεν η δρομολόγηση αυτής της διαδικασίας είναι κυβερνητική υπόθεση, αλλά κατεδείχθη ότι και οι τοπικές κοινωνίες, έχουν άποψη, καθώς και τρόπους για να την επιβάλουν στην περιοχή τους.
  Σήμερα το απόγευμα όμως, κάποιος/κάποιοι, πρέπει να "βγάλουν τα κάστανα απ' την φωτιά".  Εννοείται ότι θα υπάρξει έντονη και πολυπληθής παρουσία κατοίκων του Σερνικακίου εντός της αιθούσης συνεδριάσεων του Δ.Σ., ενώ οι υπόλοιποι (συνδημότες μας, άλλων Δημοτικών Ενοτήτων), θα περιμένουν ...την σειρά τους.
Το ψήφισμα :

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019
 https://epikourositeas.blogspot.com
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
Unknown
admin
6 Νοεμβρίου 2019 - 12:43 μ.μ. ×

Είμαστε μια οικονομική ομάδα υποστήριξης που χειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό των τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια είναι
εγκριθεί εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ένα
ελάχιστο εύρος 2.000 έως μέγιστο 50 εκατομμυρίων δολαρίων με προσιτό επιτόκιο 3% και δάνειο
διάρκειας 1 έως 25 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος της Avant Group είναι να σας παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε μας email μέσω: av_ant@outlook.com
Στείλτε μας email μέσω avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
Χαιρετισμοί
Avant Group

CongratsUnknown
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών