ΕΝΑ ...ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Πρόσκληση

Μια Κλειώ, λιμανίσια. (1-11-2019)

Τοπική και παγκόσμια θεματολογία

   Με την ...καθιερωμένη ανά μήνα αναθεώρηση του προϋπολογισμού, να εμπεριέχεται στον ολιγόθεμον κατάλογο της ημερησίας διατάξεως (μόλις 11 θέματα προς συζήτηση), συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών την προσεχή Τρίτη 5η Νοεμβρίου 2019.

  Βεβαίως, θα συζητηθεί και η πρόταση του Δημάρχου για μεταφορά ...αρμοδιοτήτων του Δήμου (συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων), από την Υπηρεσία Καθαριότητος, σε ιδιώτες, καθώς επίσης και ο καθορισμός αμοιβών δικηγόρων, οι οποίοι θα παραστούν για λογαριασμό του Δήμου σε δικαστήρια (ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί Νομική Υπηρεσία εντός του Δήμου, με μόνιμον δικηγόρο).

  Τέλος, η αίτηση του Τ.Σ. Σερνικακίου (10ον θέμα) θα βάλει "φωτιά" στην δημοτική αρχή, μιας και θα πρέπει πλέον ο Δήμαρχος, να ανακοινώσει την θέση του για το θέμα της εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών στην περιοχή μας.
  Θα υπάρξει και διεθνές ενδιαφέρον σε αυτή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την δημοτική παράταξη  "Λαϊκή Συσπείρωση", να καταθέτει ψήφισμα (11ον θέμα), ζητώντας την υιοθέτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικό με την Τουρκική εισβολή στην Συρία.

*************************************








https://epikourositeas.blogspot.com
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών