ΙΤΕΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Πραγματοποιήθηκε τελικά χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας, η αναμενόμενη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Π. Ταγκαλή, για την συζήτηση-ενημέρωση των κατοίκων της Ιτέας σχετικά με την υπόθεση της Πλατείας Θεάτρου.

Παρόντες στην συνάντηση πέραν του κ. Δημάρχου, οι δικηγόροι κκ Δελμούζος Ευστ. και Κολοβατιανός Σπυρ., ο Γραμματέας του Δ. Δελφών, ο αντιδήμαρχος Ιτέας, ο Πρόεδρος και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, περίοικοι της Πλατείας Θεάτρου, αλλά και άλλοι κάτοικοι της πόλης μας.
Την συζήτηση ξεκίνησε ο Δήμαρχος αναφερόμενος ευθύς εξ αρχής στην μεγάλη δυσκολία της υπόθεσης και δίνοντας τον λόγο στον κ. Σχοινά Στέλιο, ο οποίος τρόπον τινά εκπροσωπεί όλους τους περίοικους της πλατείας και ο οποίος
παρουσίασε το ιστορικό της υπόθεσης. Στην συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις και αναλύσεις επί νομικών θεμάτων των δυο δικηγόρων.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ετέθησαν κάποια ερωτήματα από το κοινό και ακούστηκαν και κάποια στοιχεία που πολλοί δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα.
Βέβαια στο ερώτημα γιατί οι περίοικοι της πλατείας θα πρέπει να πληρώσουν για τις παραλήψεις και τα λάθη των όποιων φέρουν την ευθύνη των έως τώρα χειρισμών της υπόθεσης απάντηση δεν δόθηκε.
Όπως έωλη φάνηκε και η προσπάθεια του Δημάρχου να περάσει το σενάριο του ευνοϊκού για τον Δήμο συμβιβασμού με τους κληρονόμους Παπαθανασίου.
Πάντως το καθολικό αίτημα των περιοίκων της πλατείας για συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου, βουλευτή και κατοίκων ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο επόμενο κρίσιμο δικαστήριο της 12/11/19, φαίνεται να εισακούεται από τους αιρετούς μας.


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος.
 
Vergos Petros
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών