Κατατέθηκε από τον Γαλαξία fm έκθεση με αριθμό πρωτοκόλλου 21796 με βασικό πόνημα ένα Σχέδιο "Διάσωσης" του Δήμου Δελφών έκτακτης πιλοτικής διαρκείας ενός έτους στα πλαίσια ενίσχυσης της πολιτιστικής κληρονομιάς και ισχυροποίηση του φακέλου συμμετοχής για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2021'' με σύμβολο τον "Δρομέα".

 

 
 
Δημοσίευση 4 χρόνια πριν.
Γράψατε:
Σήμερα κατατέθηκε από τον Γαλαξία fm έκθεση με αριθμό πρωτοκόλλου 21796 με βασικό πόνημα ένα Σχέδιο "Διάσωσης" του Δήμου Δελφών έκτακτης πιλοτικής διαρκείας ενός έτους στα πλαίσια ενίσχυσης της πολιτιστικής κληρονομιάς και ισχυροποίηση του φακέλου συμμετοχής για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2021'' με σύμβολο τον "Δρομέα".

Άραγε θα αναγνωσθεί το άνευ κόστους πόνημά μας για την αξιοποίηση της μεγαλύτερης ποσοστιαίας δυναμικής του Τόπου για την ανάπτυξη επιτέλους αυτού, ή θα βρεθεί στον κάλαθο των αχρήστων εξαιτίας πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων σε βάρος όλων????
Σε ένα μικρό ανάπτυγμα 28 Θέσεων όπου κατατέθηκαν σήμερα την 8,9,2015 από τον Γαλαξία fm , αναπτύσσονται καταρχάς η
1)επιτακτική ανάγκη άμεσης λύσης με πιθανή άρση ή τροποποίηση της 29,6,2015 του Δημοτικού Συμβουλίου περί παύσης χρηματοδότησης κοινωνικών , πολιτιστικών και αθλητικών διοργανώσεων και το κύμα αποθάρρυνσης αυτής.
2)Νομικές Συνταγματικές κατοχυρώσεις περί της προστασίας και παροχής Καλλιτεχνικών , Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων όπως ορίζει το Αρθρο 16 παρ1 (περί υποχρεωσης προαγωγής αυτών )του Συντάγματος.
3) Χαρακτηριστικά παραδείγματα εφαρμογής προγράμματος
4)Αξιοκρατικός καταμερισμός εργασίας
5) ίση μεταχείριση των Δημοτών ως προς την απόλαυση αυτών
6)και ένα αναπτυγμένο πρόγραμμα ιδεών με ένα ανοιχτό πρόγραμμα διαύλων επικοινωνίας και καναλιών σε περιπτώσεις εκτάκτων Συνθηκών.
Τέλος να γίνει αναφορά πως αυτή η εργασία με σύμβολο τον
''Δρομέα" είναι μία άνευ κόστους προσφορά μελετήματος του ραδιοφωνικού μας σταθμού και συγκεκριμένα της Δημοσιογράφου Βιβής Μαρκάτου στον Δήμο Δελφών.
Ευελπιστούμε να πέσει της κατάλληλης προσοχής με γνώμονα το κοινό Συμφέρον του Τόπου.



 ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣHΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΔΕΛΦΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΗ ΜΑΡΚΑΤΟΥ .. 8-9-2015

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών