Μαίρη Καπαρέλη: κ. απερχόμενε δήμαρχε, ενώ ΕΣΕΙΣ συμπεριφερθήκατε "χυδαία" στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, δεν δέχεσθε τεκμηριωμένη κριτική για το πλήρως αποτυχημένο έργο σας σε θέματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής, ειδικής αγωγής κι ευαισθησίας, επίσης!...


  
   

  Ανταπάντηση στον κ. Αθ. Παναγιωτόπουλο, για το θέμα της διάλυσης της σύμβασης για την κατασκευή της προσθήκης στο 1ο Δημοτικό σχολείο Άμφισσας.
*(η απάντησή του επί του θέματος αναρτήθηκε στο facebook  Δήμος Δελφών 13-8-2019)!

   Απερχόμενε Δήμαρχε Δελφών,

   Αντί να αναλώνεστε στο να απαντάτε άνευ παραγόμενου έργου και φυσικά χάσατε πολύτιμο χρόνο γι΄αυτό, δεν έχετε συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία σας σε θέματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής και ειδικής αγωγής κι ευαισθησίας επίσης. 

   Ακόμη κι όταν σας προσφέρθηκε πλουσιοπάροχα η γενναία χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την κατασκευή της προσθήκης του 1ου Δημοτικού Άμφισσας, φανήκατε ανέτοιμος και ανεπαρκής ως πολιτικός προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τις οποίες είχατε μεριμνήσει να διαλύσετε.

    Επειδή δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε - παρά την μεγάλη προσπάθειά σας να σχηματίσετε έως τελευταία στιγμή συνδυασμό στην Κοινότητα Κίρρας, χωρίς αποτέλεσμα - ομιλώ και ως εκλεγείσα Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας.

    Γι΄ αυτό, λοιπόν, θα σας δυσαρεστήσω ακόμη μία φορά παραθέτοντας μία ακόμη διάλυση σύμβασης κατασκευής ραμπών για την Κοινότητα Κίρρας, με τον ανάδοχο του έργου, ποσού 3.750,00 ευρώ.

   Ούτε αυτή την μικρή παρέμβαση δεν κατορθώσατε ως Δημοτική αρχή να υλοποιήσετε για να δικαιολογήσετε την αυτοδιοικητική σας παρουσία. 

    Ακόμη και τώρα δεν έχετε διδαχθεί από τα λάθη σας που αποτυπώθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με πλήρη αποδοκιμασία του ανύπαρκτου τεχνικού σας προγράμματος και έργου συνολικά. 

   Ασκήσατε τη δημόσια διαχείριση των πραγμάτων του Δήμου και μας παραδίδετε μία χαμένη πενταετία. 

  Υπάρχει ακόμη καιρός να το αντιληφθείτε. 

  Θα μάθετε να ανέχεστε την κριτική επί θεμάτων που διαχειριστήκατε, ειδικά όταν είναι τεκμηριωμένη και βασιζόμενη στην έντυπη αλληλογραφία σας. 

  Η κακή ήττα θέλει διαχείριση απερχόμενε Δήμαρχε Δελφών.    "Χυδαία" λοιπόν συμπεριφερθήκατε Εσείς, στις πλάτες των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας για ιδιοτελείς σκοπούς.

  Μαίρη Καπαρέλη
            Νεοεκλεγείσα Πρόεδρος 
Κοινότητας Κίρρας 

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

https://fokidatv.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών