Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Χρισσού

https://www.zofokida.gr/wp-content/uploads/2019/03/7832.jpg

Στην Γενική Συνέλευση των μελών του Τ.Ο.Ε.Β. «Λ.Γ. Τσότρας – Τροιζηνίκος» που έλαβε χώρα την 19η Φεβρουαρίου 2019, ενημερώθηκαν τα μέλη για την αλλαγή της νομοθεσίας και ειδικότερα για τη θέση σε ισχύ νέας διάταξης, που αντικατέστησε το άρθρο 61 του ν.2538/1997, σύμφωνα με την
οποία, ορίζεται η διαδικασία και οι προθεσμίες είσπραξης των οφειλών υπέρ Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και ορίζεται η υποχρεωτική αποστολή των οφειλών των υπερήμερων οφειλετών – μελών ΟΕΒ στην οικεία Δ.Ο.Υ. προς είσπραξη. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στις ανωτέρω διατάξεις, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να προσκληθούν όλα τα μέλη του Οργανισμού, αφενός να εξοφλήσουν τις οφειλές τους άμεσα, προκειμένου να αποφύγουν τη βεβαίωση των οφειλών στη Δ.Ο.Υ., καθώς, επίσης, μέχρι την 6-5-2019 να δηλώσουν στους εισπράκτορες του ΤΟΕΒ, τον αριθμό φορολογικού μητρώου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να συνταχθούν νέοι αναμορφωμένοι πίνακες ωφελουμένων παραγωγών. Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 7 του ως άνω άρθρου 61 του ν.2538/1997, οι παραγωγοί που δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Οργανισμού και δεν θα δηλώσουν τα στοιχεία τους, θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο ίσο με τα διοικητικά τέλη μίας αρδευτικής περιόδου.
Σε εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ «Λ.Γ. Τσότρας – Τροιζηνίκος», καλεί όλα τα μέλη του – παραγωγούς που αρδεύονται από τον Οργανισμό, να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους, προκειμένου να αποφύγουν τη βεβαίωση αυτών στη Δ.Ο.Υ. και επιπλέον μέχρι την 6-5-2019 να δηλώσουν στους εισπράκτορες του ΤΟΕΒ, τον αριθμό φορολογικού μητρώου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να συνταχθούν νέοι αναμορφωμένοι πίνακες ωφελουμένων παραγωγών.
Σας γνωρίζουμε ότι οι παραγωγοί που δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Οργανισμού και δεν θα δηλώσουν τα στοιχεία τους, θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο ίσο με τα διοικητικά τέλη μίας αρδευτικής περιόδου.
Χρισσό, 28 Φεβρουαρίου 2019
Εκ μέρους του Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Γατόπουλος




 https://www.zofokida.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών