Ο Project Manager πρ. στέλεχος της Γέφυρας & ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δωρίδος, Επαμεινώνδας Τριβήλος υποψήφιος Φωκίδας με τον Σπανό...





 

 

 

 

 

Επαμεινώνδας Τριβήλος

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους άξιους συνεργάτες του το 2014 στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσε παράδειγμα υποδειγματικής λειτουργίας μιας Περιφερειακής Αρχής.
Τα αποτελέσματα της είναι εμφανή σε όλους μας και αποτυπώνονται σε σειρά έργων υποδομής αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα που εξαγγέλλονταν επί σειρά ετών και τελικώς υλοποιήθηκαν μέσα σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας. Αυτό αναδεικνύει τη διαφορετικότητα των ανθρώπων που συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους, το  ήθος τους και εν γένει την πολιτική τους κουλτούρα.
  Ο Φάνης Σπανός υπήρξε από τους εμπνευστές αυτής της πολιτικής στάσης. Σήμερα καλείται να συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του το όραμα του για τη Στερεά Ελλάδα από τη θέση του αυριανού Περιφερειάρχη. Επιλέγει να εστιάζει την προσοχή του στην επίλυση των προβλημάτων, μένοντας μακριά από ψευδείς υποσχέσεις και διχαστικά διλλήματα που παραπέμπουν σε αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος. Με τη σειρά μου, συμπορεύομαι με τις αξίες και τα ιδανικά του. 
 Η ποιοτική αναβάθμιση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας μας περνά από τα δικά σας χέρια.
 
 Βιογραφικό 

 Γεννήθηκα το 1983 και κατάγομαι από την ιστορική κοινότητα της Αρτοτίνας του νομού Φωκίδας. Έχω σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Information Technology Management του Πανεπιστημίου UWS που εδρεύει στη Γλασκόβη. 
 Είμαι παντρεμένος με την Περιστέρα Πατιού, Βιολόγο MSc – Βιοπληροφορικό. Υπήρξα για χρόνια στέλεχος της εταιρείας ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. 
 Σήμερα εργάζομαι σαν Project Manager στη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου των συστημάτων ελέγχου και ασφαλείας στην Ν.Α Ευρώπη. Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2010 σε ηλικία 28 ετών. Σήμερα είμαι εν ενεργεία ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δωρίδος.



Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

 https://fokidatv.blogspot.com/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών