Στην εκλογική μάχη για την Φωκίδα ο αγωνιστής Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Δρόσος Παρασκευάς…

  Ανακοίνωση Υποψηφιότητας
   Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, πρ. ΓΓ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής» κατέρχεται εκ νέου στον εκλογικό στίβο ο Δρόσος Παρασκευάς. 


Ανακοίνωση - Στερεά Υπεροχής: 
 Άνθρωποι της Κοινωνικής Προσφοράς και του Εθελοντισμού, Άνθρωποι της Εκπαίδευσης, της Υγείας, του Πολιτισμού, Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλους τους χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται και παλεύουν για μια «Στερεά… Υπεροχής!» 
 Πάμε μπροστά! Έλα και εσύ μαζί μας! 

  Δρόσος Παρασκευάς  -Αστυνομικός Υπάλληλος- Περιφερειακός Σύμβουλος (Φωκίδα)

  Βιογραφικό: 

   O Παρασκευάς Δρόσος γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1968 και κατοικεί στο Σερνικάκι Φωκίδας. 
 Εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ το 1989. Υπηρέτησε σε νευραλγικές υπηρεσίες των Αθηνών μέχρι το 1995, όπου μετατέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας. Σήμερα υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 

   Είναι εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και Μέλος Περιφερειακής Επιτροπής, με καίριες παρεμβάσεις σε ουσιαστικά ζητήματα της Φωκίδας, ένα εκ των οποίων είναι η επιτυχής θεσμική παρέμβαση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, με παράλληλη καθιέρωση ετήσιου Συνεδρίου, στο μαρτυρικό Δίστομο, συμμετέχοντος του Δικτύου Μαρτυρικών Χωριών & Πόλεων. 

  Υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης. 
  Από το 2001 είναι αντιπρόσωπος της Φωκίδας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων από όπου έχει δώσει συνδικαλιστικούς και διεκδικητικούς αγώνες. 

  Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
  Είναι Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Παραδοσιακός Ελαιώνας Άμφισσας», απ όπου αγωνίστηκε για τη δικαίωση των πυρόπληκτων ελαιοκαλλιεργητών από την φωτιά του Ελαιώνα της Άμφισσας, στην καρδιά του Δελφικού Τοπίου καθώς και ενεργό μέλος του Συλλόγου αγροτών Άμφισσας.
    Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Πελεκάνος». 


Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

 https://fokidatv.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών