ΙΤΕΑ : Η ΠΟΛΗ-ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ!... (στο Τοπικό Συμβούλιο)


                 
 Το τερμάτισε!...


   Ζούμε μοναδικές στιγμές ετούτη την εποχή στην Ιτέα. Ζούμε διαχρονικά  απερίγραπτες  καταστάσεις, όπου το τραγικόν της υποθέσεως, έχει κατά πολύ υπερκερασθεί από την εκτός χρόνου και τόπου γλαφυρή (light...) αντίληψη του Προέδρου της Κοινότητος, για τα προβλήματα της πόλεως.
  Κυρίες και κύριοι, δημότες και φίλοι της Ιτέας, 3 (τρεις) μήνες πριν από την λήξη (επιτέλους!) της αυτοδιοικητικής παρουσίας, του αμερικανο-αναθραφέντος και φερομένου ως προέδρου κατά την τελευταία σχεδόν 5ετία της Κοινότητός μας, γινόμαστε
μάρτυρες της δημοσιοποιήσεως του οράματός του για την πόλη μας. Της οποίας πόλεως όλα τα φερόμενα (υπαρκτά ή φανταστικά) ως προβλήματά της, έχουν ως δια μαγείας εξαφανισθεί και τα μοναδικά ζητούμενα για την αναπτυξιακή της πορεία είναι, σύμφωνα με την (προεκλογική) επιθυμία του προέδρου, η εύρεση τοποθεσιών :
α) για την τοποθέτηση προτομών των Καποδίστρια και Hastings (2ον θέμα) και
β) για την δημιουργία νέου Κοιμητηρίου (3ον θέμα)!...

Δηλαδή : Να εύρουμε (να προτείνουμε σωστότερα) σήμερα, τρεις μήνες προ των δημοτικών εκλογών, τις τοποθεσίες για την δημιουργία μνημείων με τις προτομές των δυο αυτών ανθρώπων, οι πράξεις των οποίων καθόρισαν την ύπαρξη της πόλεώς μας και όταν ΘΑ υπάρξουν οι κατάλληλες από την νέα Δημοτική Αρχή, βούληση και συνθήκες, τότε ΘΑ πρέπει να συνταχθεί η σχετική Μελέτη, ΘΑ πρέπει να εγκριθεί η σχετική πίστωση, ΘΑ πρέπει να δημοπρατηθεί το έργο και στο τέλος, αν είμαστε έως τότε καλά, ΝΑ  κατασκευασθεί.

  Το αυτό ισχύει και για την εξεύρεση χώρου για την δημιουργία νέου Κοιμητηρίου.  Λόγω δε της ιδιαιτερότητος του ζητήματος, δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε.
  
Έχουμε όμως μια ερώτηση προς τον απερχόμενο πρόεδρο της Κοινότητός μας :

"Εδώ, στην Ιτέα ήσουν την τελευταία 5ετία, μίστερ;.. 
Ή μήπως μας πέρασες για αμερικανάκια;..." 
          

*********************************************

 ΙΤΕΑ 15/2/2019
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ                   ΠΡΟΣ
κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Αριθμ. Πρωτ. : οικ./3077                   ...........
ΚΟΙΝ. :....... 
Παρακαλούμε όπως στις 20 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Επί αιτήσεως του Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών & Αθλημάτων Βουνού «ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ» για χορήγηση άδειας διαγράμμισης για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Καραϊσκάκη 109 στην Ιτέα.
  1. Συζήτηση σχετικά με τοποθέτηση προτομών στην είσοδο της προβλήτας.
  1. Συζήτηση για εξεύρεση χώρου νέου Κοιμητηρίου.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

                                                                                     ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ




 

 

 

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

 https://epikourositeas.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών