Χωρίς νερό κάτοικοι και επιχειρήσεις στο θέρετρο του Αθ. Διάκου Φωκίδας... παγίδες τα ακαθάριστα σοκάκια παρά τις 20 χιλ. που δόθηκαν στην τοπική αντιδήμαρχο... δημόσια διαμαρτυρία για τον δήμο Δελφών!...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 
Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας 
1-12-2018
   Ο ευτελισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παίρνει “σάρκα και οστά” και γίνεται επιτομή εγκατάλειψης στην τουριστική περιοχή του Αθανασίου Διάκου Φωκίδας. 

   Ο λόγος για την υδροδότηση της περιοχής και όχι μόνο. 

    Η Κοινότητα αντιμετωπίζει εκτενείς βλάβες στην ύδρευση οι οποίες μπαλώθηκαν όπως - όπως προ λίγων ωρών και παρά την διαβεβαίωση της αντιδημάρχου Καλλιέων, παραμένουν μέχρι τώρα προβληματικές με αποτέλεσμα κατοικίες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες να έχουν έλλειψη νερού παραμονές γιορτών και σε περίοδο υψηλής επισκεψιμότητας. 

 
   Εκτός αυτού ο κεντρικός αγωγός υδροδότησης του χωριού είχε εμφανή διαρροή από τον Ιούνιο! με αποτέλεσμα επιχειρήσεις και κατοικίες να αντιμετωπίζουν έλλειψη νερού. 

  Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τον Δήμο η αποκατάσταση(;) έγινε προχθές ημέρα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Η κακοτεχνία ήταν περισσότερο από εμφανής διότι εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι σαμπρέλες! δεν μπορούν να κρατήσουν τέτοια πίεση νερού… εκτός αν δεν ήταν πρόθεση η λύση του προβλήματος.






    Από την Πέμπτη το απόγευμα (λίγες ώρες μετά την υποτιθέμενη επισκευή) το νερό ρέει άφθονο με νοικοκυριά και επιχειρήσεις να μην έχουν σταγόνα ύδατος, παραμονές Χριστουγέννων και σε τέτοιο υψόμετρο, δημιουργώντας ακόμα ένα πλήγμα στην τουριστική εικόνα της περιοχής... πρωτίστως όμως παίζοντας με την υγεία μας.

  Δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα. 

   Τα ακαθάριστα σοκάκια έχουν πλημμυρίσει με το νερό από τους τσιμενταύλακες που έχουν γεμίσει φύλλα και ο παγετός που δημιουργείται κατά τις βραδινές ώρες λόγω ψύχους, μετατρέπει τους γραφικούς δρόμους σε παγίδες θανάτου για κατοίκους και επισκέπτες.

    Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η αντιδήμαρχος έχει αναθέσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ σε εργολάβους τους τελευταίους μήνες για καθαρισμούς, διανοίξεις, διαχείριση υδάτων κτλ στην Δημοτική Ενότητα Καλλιέων. 

    Ζητάμε άμεση επίλυση των ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν κάτοικοι και επιχειρήσεις και 
 καλούμε 
      τον δήμαρχο να μας αντιμετωπίσει σαν δημότες του δήμου Δελφών και όχι πολίτες τριτοκοσμικής χώρας. 

  * Επισυνάπτουμε εικόνες για την απόδειξη των λεγομένων μας. 


   ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ





 

 

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018



ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών