ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : «Ο Λένιν του Αιγαίου»!

 η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Χθες παρέλειψα κάτι το σημαντικό. Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε ότι διέπραξε τον Δεκέμβριο του 2014 μια βαθιά προσβολή στο Σύνταγμα της χώρας. Στην πρόταση Αναθεώρησης του Συντάγματος, που με διαδικασίες πανηγυριού ανακοίνωσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας,
συμπεριέλαβε και τη ρύθμιση που αποτρέπει να γίνει μηχανισμός εκβιασμού μιας κυβέρνησης οι διαδικασίες εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ομολόγησε χωρίς ντροπή. Γιατί θέλει να εμφανιστεί ως ο μεγάλος μεταρρυθμιστής. Στην προχθεσινή προσλαλιά του στους υπάκουους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ψέλλισε ελάχιστες νέες προτάσεις, χωρίς καθαρό νόημα. Φοβάται τη δύναμη της εκκλησίας γι’ αυτό και δεν υποστήριξε πεντακάθαρα το χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Ούτε και στο πελατειακό κράτος αναφέρθηκε. Έχει δημιουργήσει έναν στρατό με νέα πελατεία. Όλοι δικοί του.
Δεν είμαστε λίγοι, που τον ξέρουμε από παλιά. Δεν ήταν ποτέ του κουμουνιστής. Παρέστησε, για λίγο καιρό, τον Αριστερό και Ριζοσπάστη, στην προσπάθειά του να αποκρύψει τον τυχοδιωκτισμό και τον κυνισμό του. Και τώρα επιμένει να δηλώνει ότι είναι απλός Κεντροαριστερός. Ουσιαστικά, δεν είχε και δεν έχει ποτέ του ιδεολογία. Και αυτό το διαλαλεί δεξιά και αριστερά. Ειδικά στο εξωτερικό. Και εκείνοι τον έχουν καταλάβει. Εκτελεί όλες τις επονείδιστες συμφωνίες, που έχει υπογράψει. Με θρησκευτική ευλάβεια. Και στα πολιτικά ζητήματα διεκπεραιώνει τις, κάτω από το τραπέζι, εντολές των μεγάλων δυνάμεων. Αυτές, που νομίζει ότι είναι μεγάλες. Όλοι τον θυμόμαστε δίπλα στον Πούτιν της Ρωσίας. Τον Μάιο του 2015. Και να ατενίζει, δήθεν, προς μακρινούς ορίζοντες. Και να ψελλίζει, νομίζοντας ότι τον ακούν οι Δυτικοί: «Υπάρχουν και άλλα λιμάνια». Όλοι θυμόμαστε, τις άναρθρες κραυγές του «go back Merkel». Και τώρα; Είναι ο πιο αφοσιωμένος πολιτικά παρακοιμώμενος.
Εύστοχα τον χαρακτηρίζουν και τον προσδιορίζουν οι Financial Times, ένα από τα πιο έγκυρα μέσα, πλην ακραίως συντηρητικά, Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης: «Ο Τσίπρας από ‘Λένιν του Αιγαίου’ έγινε ‘darling’ του κατεστημένου». Και μετά παραθέτουν μια, μια τις προδοσίες του. Σε βάρος του λαού μας. Σε βάρος του έθνους μας.
Φυσικά, αυτοί οι εξωτερικοί κύκλοι, που διοχετεύουν τις απόψεις τους μέσα από τους Financial Times υποδεικνύουν στον ίδιον και στον ελληνικό λαό το ρόλο που του έχει ανατεθεί. Να υποκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ!
Μια ανήθικη επιχείρηση, που προσβάλλει τους Έλληνες Δημοκράτες. Που επιλέγουν από τα πολιτικά γεννοφάσκια τους να είναι και Πατριώτες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
Νέα Κρήτη, Άποψη7, Πέμπτη, 01.11.2018
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών