Δεν έχουν τον θεό τους οι αθεόφοβοι !!! NEO UPL

 

Δεν έχουν τον θεό τους οι αθεόφοβοι. Να θυμίσω ότι εδώ και 15 μήνες περίπου υπήρχε διαρροή νερού από συγκεκριμένο σωλήνα ύδρευσης στο Σερνικάκι ( Βλέπε ρεπορτάζ )


Στις 20/10/2018 περνώντας από το σημείο είδα επιτέλους ότι έπαψε να σχηματίζεται λίμνη νερού επί του οδοστρώματος στο σημείο όπου ήταν σπασμένη η σωλήνα. Πηγαίνοντας να δω τι ακριβώς έχει συμβεί με έκπληξη διαπίστωσα ότι η σωλήνα είχε τυλιχτεί με πλαστική σακούλα και είχε δεθεί με σύρματα !!!!
 

Νέες πατέντες από τους υδραυλικούς που ανέλαβαν την επισκευή. Περίμενα τουλάχιστον να δω κάποια ένωση ή αντικατάστασή της. Επίσης περιμένω με πάρα πολύ ενδιαφέρον να μάθω αφού ασχολήθηκαν οι υδραυλικοί σε ποιους ανήκουν αυτές οι σωλήνες ύδρευσης που φεύγουν από το χωριό Σερνικάκι και καταλήγουν στα ελαιοκτήματα . Αν έχουν υδρομετρητές και αν έχουν αδειοδοτηθεί να έχουν παροχές ύδρευσης από το χωριό τη στιγμή που το Σερνικάκι υδροδοτείται από μία δεξαμενή 70 κυβικών μέτρων νερού και γνωρίζοντας επίσης ότι στο παρόν δίκτυο είναι συνδεδεμένος και ο πυροσβεστικός κρουνός που βρίσκεται πλησίον του νεκροταφείου στο Σερνικάκι. Πολλά τα ερωτήματα …. Απαντήσεις θα πάρουμε ?!

 













                 
                 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α  ( Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ! )


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών