Καταζητείται αντιδήμαρχος που άρπαξε υπάλληλο από το λαιμό

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν αντιδήμαρχο του και έναν δημοτικό υπάλληλο διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε Δημοτικό Κατάστημα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο Αντιδήμαρχος, του δήμου Μακρακώμης, ζήτησε το λόγο από τον συγκεκριμένο υπάλληλο, του δημοτικού καταστήματος Σπερχειάδας, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αντικατάστασης κολόνας φωτισμού, που είχε αχρηστευθεί, εδώ και πολύ καιρό, μετά από τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε o δημοτικός υπάλληλος, ο Αντιδήμαρχος του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και όταν του απάντησε ότι δεν είναι δική του ευθύνη και δε θα αναλάβει τις ευθύνες τις δικές τους, τότε ο Αντιδήμαρχος χειροδίκησε σε βάρος του πιάνοντάς τον από το λαιμό.
Επικράτησε πανικός και τελικά ο υπάλληλος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετέβη στο ΑΤ Σπερχειάδας όπου και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

 18 Οκτωβρίου 2018 - 11:43
 https://www.aftodioikisi.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών