ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Ανατριχιαστικό! Πως λύνει τα προβλήματά μας ο Αλέξης

η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Έλειψα για λίγα λεπτά από την τηλεόραση. Ο Αλέξης έδινε μια καλοστημένη συνέντευξη ενώπιον δεκάδων και δεκάδων δημοσιογράφων με «σημαδεμένα τα χαρτιά». Σαν να ήξερε από τα πριν τις ερωτήσεις. Και του είχαν μάθει όχι μόνο το περιεχόμενο της απάντησης, αλλά και τις λεξούλες του.

Ήταν, όντως, μια βαρετή συνέντευξη. Δεν μας διαφώτισε για κανένα θέμα. Και ντρεπόμουν για την ποιότητα των ερωτήσεων των περισσοτέρων δημοσιογράφων. Είχε ξεπεράσει τα όρια της αντοχής αυτή η συνέντευξη. Περιμέναμε να ακούσουμε ερωτήσεις από δημοσιογράφο του «Βήματος»… Με τίποτα! Περιμέναμε να ακούσουμε ερωτήσεις από το δημοσιογράφο του «ΣΚΑΪ»! Κάπου στο τέλος της συνέντευξης κάτι κατάφερε κι αυτός να ψελλίσει, όταν οι περισσότεροι από εμάς είχαμε αρχίσει να πατάμε το κουμπί κλεισίματος της τηλεόρασης.
Και ξαφνικά η μεγάλη ατάκα σε μια αθώα, από πρώτη ματιά, ερώτηση του δημοσιογράφου του «ΑΝΤ1». Αφορούσε σε κάποια καυτά ζητήματα του συνταξιοδοτικού. Και ήρθε η δήθεν αφοπλιστική απάντηση του Αλέξη. Σκοπίμως δεν αναφέρω την ιδιότητά του, ως πρωθυπουργού. Γιατί αυτό με προσβάλει.
Ξανάριξα μια δεύτερη και τρίτη ματιά στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης του Αλέξη. Δεν με ενοχλεί, απλώς, η απάντησή του. Δεν με θυμώνει απλώς το βαθύτατα χυδαίο περιεχόμενο της απάντησής του. Ανατριχιάζω! Αυτήν την απάντηση δεν θα τη δεχόμουν ούτε για ένα γειτονόπουλό μου. Για έναν έστω μακρινό συγγενή μου. Ακόμα και για έναν εχθρό μου.
Το συνταξιοδοτικό για τους ανθρώπους που είναι πάνω από 70 χρονών θα το λύσει η Φύση! Είπε ο μικρομέγαλος Αλέξης. Προφανώς, γιατί οι πάνω από τα 70 θα πεθάνουν σύντομα. Και έτσι δε θα έχουμε πρόβλημα για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας συστήματος!
Μπορεί κάποιοι να νομίζανε ότι η προχθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ήταν «λαμπερή». Αυτοί πρέπει να είναι πολύ λίγοι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν τις τεχνικές του Αλέξη περίτεχνες. Και αυτοί θα είναι λίγοι. Οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε όμως ανατριχιαστικά οργισμένοι. Τί ουσιαστικά είπε ο Αλέξης: Θα σας λύσω τα προβλήματά σας με τον θάνατό σας.
Και φυσικά για τον Αλέξη οι αληθινοί διαδηλωτές είναι «όχλος» και «γεμάτοι μίσος».
Να φύγει! Όσο το δυνατόν, πιο γρήγορα.
Μας προσβάλει διαρκώς!
Νέα Κρήτη, Άποψη, Τρίτη, 11.09.2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών