Χαμός στη ΝΔ «για τα μάτια» του Μπουτάρη - Διαγραφή από τον Κ.Μητσοτάκη του νεοδημοκράτη δημάρχου του Άργους-Μυκηνών!

Χαμός στη ΝΔ «για τα μάτια» του Μπουτάρη - Διαγραφή από τον Κ.Μητσοτάκη του νεοδημοκράτη δημάρχου του Άργους-Μυκηνών! 
Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στη ΝΔ με τον πρόεδρό της Κ.Μητοστάκη να διαγράφει τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο για τα μάτια του... Μπουτάρη.
Πριν από λίγο ο δήμαρχος διαγράφηκε από τον Κ.Μητοστάκη

Ήδη στη ΝΔ τον είχαν στο «στόχαστρο» λόγω της ανάρτησης που είχε κάνει στο facebook και με την οποία αιτιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη όταν είχε γράψει χαρακτηριστικά: «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»
Ο κ. Καμπόσος επανήλθε λέγοντας πως ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων και... φοράει το καπελάκι (το γνωστό κιπά)
«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.
Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους του δήμου Άργους-Μυκηνών, εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον «γέρο φουκαρά».
Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος ο δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος.
«Oι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», λέει με στόμφο ο κ. Καμπόσος.
Υπενθυμίζεται, πως μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε πως δεν είχε κάνει ο ίδιος το συγκεκριμένο σχόλιο, άλλα κάποιος από τους πολλούς συνεργάτες του που διαχειρίζονται τους προσωπικούς του λογαριασμούς.


pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών