Φρίκη στην Ιταλία: Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε και βίασε ομαδικά τουρίστρια


Φρίκη στην Ιταλία: Προσωπικό ξενοδοχείου νάρκωσε και βίασε ομαδικά τουρίστρια
Σοκ στην Ιταλία μετά από ομαδικό βιασμό σε βρετανίδα τουρίστρια.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα, πολλά από τα οποία εργάζονταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Το περιστατικό συνέβη την τελευταία μέρα των διακοπών της γυναίκας στο Σορέντο τον Οκτώβρη του 2016 και προκάλεσε σάλο, αφού έλαβε χώρα σε ένα αρκετά γνωστό ξενοδοχείο. Οι έρευνες των Αρχών κράτησαν αρκετούς μήνες και πλέον έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, των οποίων η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.
Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε την γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και την βίασαν όλοι. Οι βιαστές ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits.
Οι δράστες που συνελήφθησαν ήταν τα πρόσωπα που αναγνωρίστηκαν στο βίντεο από την Αστυνομία, ωστόσο στο σώμα της γυναίκα βρέθηκε DNA από περισσότερους άνδρες και γίνονται προσπάθειες για την ταυτοποίησή τους.
 
 
15 Μαίου 2018
Read more: http://www.newsbomb.gr/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών