Δικαστική απόφαση "σώζει" εγγυήτρια σε δάνειο

 Αποτέλεσμα εικόνας για Δικαστική απόφαση "σώζει" εγγυήτρια σε δάνειο
Εξαιρετικό νομικό ενδιαφέρον, παρουσιάζει η υπ. 1726/2017 απόφαση, για τους εγγυητές δανείων καθώς το Δικαστήριο του Ηρακλείου ,διατάζει την πλήρη διάσωση των
περιουσιακών στοιχείων για εγγυήτρια, σε δάνεια του εμπόρου συζύγου της , δίνοντας  "ανάσα" για την εγγυήτρια σύζυγο, η οποία θέλησε να ενταχθεί στις ευνοϊκές διατάξεις του ν.Κατσέλη-Σταθάκη  σώζοντας την μοναδική τους κατοικία.
Αναλυτικά:
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εμφανώς ικανοποιημένη  για το περιεχόμενο της υπαρ. 1726/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου  Κρήτης, υπέρ εγγυήτριας σε  στεγαστικό δάνειο  του συζύγου της, , εξέδωσε σχετική  ανακοίνωση επί αυτής, όπου όπως ανακοινώνει ,σώζονται όλα του τα περιουσιακά στοιχεία της εγγυήτριας  και "κουρεύει "το χρέος της, κατά 70% Το ζευγάρι είχε   οφειλή 92. 414,56 ευρώ  ο σύζυγος ως οφειλέτης, έχοντας όμως πτωχευτική ιδιότητα (έμπορος) μη δυνάμενος σε ένταξη στο ν.3869/2010. και η σύζυγος εγγυήτρια, η οποία όμως είχε τις νομικές προϋποθέσεις να ενταχθεί στο νόμο.
Επί του περιεχομένου της απόφασης:
Πρόκειται  για  ζευγάρι παντρεμένο, , με ένα  τέκνο, , ανάπηρο (με ποσοστό αναπηρίας 67%) ο σύζυγος είναι ομόρρυθμο μέλος  σε Ε.Ε  (εκμετάλλευση μεζεδοπωλείο) η δε η ίδια η εγγυήτρια ,είναι άνεργη.

Το συνολικό ποσό , που οφείλει ως εγγυήτρια με εγγραφή προσημείωσης υποθήκης επί της πρώτης κατοικίας της αιτούσας είναι .92.414,56 ευρώ.

Εισοδήματα που διαθέτει  η οικογένεια
Διαθέτουν εισόδημα
ο σύζυγος ,δήλωσε εισόδημα ετήσιο 3.192,03 ετησίως  και από εργασία ως μισθωτός 650 ευρώ
/μηνιαίως
Η σύζυγος δήλωσε ατομικό εισόδημα 0  ευρώ
Περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κυριότητα της. η εγγυήτρια είναι:
α)Αστικό ακίνητο συνολικής επιφάνειας, οικοπέδου 260,24 τ.μ επί του οποίου έχει ανεγερθεί ισόγεια κατοικία  106,23 τ.μ
β)Αγροτικό ακίνητο επιφάνειας 300 τ.μ

Επί των παραπάνω, το Δικαστήριο  του Ηρακλείου Κρήτης, παρά τις αιτιάσεις και ενστάσεις της αντίδικης τράπεζας"περί παράβασης του καθήκοντος ειλικρίνειας  , περί αοριστίας, περί δόλου κ.α ", με την υπαρ 1726/2017 απόφαση του, όρισε:
-Δέχεται την αίτηση
-Ρυθμίζει τα χρέη της  αιτούσας  με μηνιαίες καταβολές προς την μοναδική πιστώτρια τράπεζα, επί μια πενταετία, για εξήντα μήνες (60) με την καταβολή 100,00  ευρώ /μηνιαίως,
-Εξαιρεί της εκποίησης την μοναδική κατοικία της
-Χορηγεί περίοδο χάριτος πενταετία
-Επιβάλλει στην αιτούσα  για την διάσωση της κατοικίας  ,το ποσό των 86,20 ευρώ ,το μήνα για χρονικό διάστημα 240 μηνών.(20 έτη)
" Κουρεύει"  το χρέος . της  εγγυήτριας κατά 70% , περίπου


 https://www.cretalive.gr
 07.05.18 12:59
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

3 σχόλια

Click here for σχόλια
osma raheem.
admin
14 Οκτωβρίου 2018 - 10:05 π.μ. ×

Γεια σε όλους,
Το όνομα μου είναι ο κ. Ρουράρε Sim. Ζω στην Ολλανδία και σήμερα είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διάσωσε τον εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφέρω σε κάθε πρόσωπο που ψάχνει δανειοδότηση σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω η ζωή μου όλους όσοι είμαι ένας πατέρας με δύο παιδιά συνάντησα αυτόν τον καλό και τον Αλλάχ φοβούμενος ο άνθρωπος ο δανειστής δανειστής που με βοηθάει με δάνειο € 300.000,00, είναι ένας Άνθρωπος φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα πληρώσετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να πεις ότι (ο κ. Rugare Sim) παραπέμπει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (arabloanfirmserves@gmail.com)


ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
Ονομα ......
Μεσαίο όνομα .....
2) Φύλο: .........
3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
4) Διάρκεια δανείου: .........
5) Χώρα: .........
6) Διεύθυνση κατοικίας: .........
7) Αριθμός κινητού τηλεφώνου: .........
8) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ..........
9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
10) Επάγγελμα: ...........................
11) Ποια τοποθεσία κάνατε εδώ για .....................
Σε ευχαριστώ και θερμού χαιρετισμούς.
Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

Reply
avatar
Elena Nino
admin
19 Οκτωβρίου 2018 - 3:08 π.μ. ×

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

Reply
avatar
27 Δεκεμβρίου 2018 - 5:33 π.μ. ×

Καλή μέρα,

Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την εταιρεία του / της. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική επιχείρηση δανεισμού δανείων για το δάνειό σας. Είμαι αναγνωρισμένος τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
* Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
* Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
* Αρχική Βελτίωση
* Δάνεια εφευρέτη
* Αυτόματα δάνεια
και τα λοιπα. ..

Επισκεφθείτε μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω:

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +14062845321

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Χαιρετισμοί,
Κ. Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

2% Διαθέσιμη και εγγυημένη προσφορά δανείου

Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών