Πέγκυ Αραβαντινού : Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την ένταξη και υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων για την Φωκίδα.


 Φωτογραφία της Peggy Aravantinou.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την ένταξη και υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων για την Φωκίδα. Οι δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη παίρνουν σάρκα και οστά. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας υπερψηφίστηκε η χρηματοδότηση, τεσσάρων νέων εξαιρετικά σημαντικών έργων για την Φωκίδα:

1. Περιφερειακός Οδός Άμφισσας από την διασταύρωση με οδό προς Αγ. Ευθυμία έως το Κάστρο της Άμφισσας, με προϋπολογισμό 3.900.000 ευρώ.
2. Κατασκευή Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης στον οικισμό των Δελφών (Δημοτικό Παρκινγκ), προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.
3. Κόμβος Δυτικής Εισόδου και Εξόδου Ιτέας Π.Ε. Φωκίδας. Προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.
4. Διαμόρφωση Χώρου Στάθμευσης Βαρέων Οχημάτων στη Δ.Ε. Άμφισσας. Προϋπολογισμού 442.500 ευρώ.
 Φωτογραφία της Peggy Aravantinou.

Φωτογραφία της Peggy Aravantinou.
Peggy Aravantinou
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
9 Μαΐου 2018 στις 11:57 π.μ. ×

Είναι πραγματικά συγκινητικό που ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, κατά την παρουσία του στο περσινό Οικονομικό ΦΟΡΟΥΜ , επισκέφτηκε την πόλη των Δελφών , αφουγκράστηκε τα αιτήματα των δημοτών του εκπροσώπου της Τ.Α Αντιδημάρχου κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου μετά των λοιπών αυτοδιοικητικών της Δ.Κοινότητας .Δελφών ,για την ανάγκη κατασκευής οργανωμένου χώρου στάθμευσης , τις άμεσες ενέργειες του Δημάρχου κ.Αθαν.Πασναγιωτόπουλου για την εκπόνηση των αναγκαίων αρχιτεκτονικών μελετών και την πρόταξη του έργου του οργανωμένου χώρου στάθμευσης ΝΔ των Δελφών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Αν και είχε αγοραστεί ο χώρος 11 στρμ. και είχε χωροθετηθεί από το 2000 το έργο δεν προχώρησε. Ελπίζουμε να λάβει άμεσα τις αδειοδοτήσεις το έργο αυτό και να αρχίσει η κατασκευή του, ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να υπάρξει άνετη διακίνηση των χιλιάδων επισκεπτών της πόλης των Δελφών, του σημαντικότατου αρχαιολογικού χώρου και Μουσείου Δελφών, του Ε.Π.Κε.Δελφών, που υποφέρουν εδώ και 10/ετίες από την έλλειψη οργανωμένου χώρου στάθμευσης.
5
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 2 ώρες
Λέλα Μπακολουκά
Λέλα Μπακολουκά Πέγκυ μου με την ιδιότητά σου ως Περιφερειακός Σύμβουλος και συμπατριώτισσα δέξου τις ταπεινές μου ευχαριστίες για τη συμμετοχή σου στην ένταξη του σημαντικότατου έργου του χώρου στάθμευσης Δελφών όσο και για τα υπόλοιπα έργα του Νομού Φωκίδας.

CongratsΛέλα Μπακολουκά
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών